GAC Business Solutions
  • Brandbox(1900x680)CRMWebinarB

    Staat uw klant centraal?

    Volg de GAC masterclasses & webinars over Dynamics 365 CRM

    Sales, Marketing en Service vormen de voorhoede van uw bedrijf. Zij overtuigen, vinden en koesteren uw klanten. In een reeks masterclasses & webinars laten we u zien op welke manier u de Sales-, Marketing- en Serviceafdeling optimaal inricht met Dynamics 365 CRM en uw klant centraal zet. 

Service

Verhoog de klanttevredenheid en breidt uw dienstverlening uit. Bekijk de mogelijkheden van klantportalen, casemanagement en entitlements. De kers op de taart is onze gegevensanalyse. Bekijk hoe een 360 graden klantbeeld uw dienstverlening (en ook sales en marketing) versterkt. Bekijk het on demand webinar of laat uw gegevens achter voor de volgende masterclass. 

Masterclass On demand webinar

Sales

Voor ze op uw radar staan, vinden uw klanten u al. Tijdens deze webinar gaan we het hebben over de mogelijkheden van Dynamics 365 CRM voor meer grip op verkoopkansen, het vergroten van de voorspelbaarheid, het verbreden van het klantbeeld en meer. Bekijk het on demand webinar of laat uw gegevens achter voor de volgende masterclass. 

Masterclass On demand webinar

Marketing

Voor ze op uw radar staan, vinden uw klanten u al. Uw marketeers willen op het juiste moment inspelen op die klantreizen. Ontdek hoe slimme campagnetools binnen Dynamics 365 CRM hierbij helpen. Denk aan geïntegreerde marketinglijsten, campagne management en de MailPlus Connector. Bekijk het on demand webinar of laat uw gegevens achter voor de volgende masterclass. 

Masterclass On Demand Webinar

Meer weten over Dynamics 365 CRM?

Laat uw gegevens achter en we komen graag een keer bij u langs om te sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie.  

Chat met ons