GAC Business Solutions
  • Brandbox(1900x680)CRMWebinarB

    Staat uw klant centraal?

    Volg de GAC webinars over Dynamics 365 CRM

    Sales, Marketing en Service vormen de voorhoede van uw bedrijf. Zij overtuigen, vinden en koesteren uw klanten. In een reeks webinars laten we u zien op welke manier u de Sales-, Marketing- en Serviceafdeling optimaal inricht met Dynamics 365 CRM en uw klant centraal zet. 

Sales

Hoeveel weet u over uw klanten? En gebruikt u die informatie ook om ze beter van dienst te zijn? In het Sales Webinar laten we zien hoe u met gamification, dashboarding, relatiebeheer en andere technieken meer waarde uit uw klantgegevens haalt. Het sales webinar staat gepland op 29 september van 08:00 tot 09:00 uur. Schrijf u in en u bent in een uurtje up-to-date!

Schrijf u in voor het Sales Webinar

Marketing

Voor ze op uw radar staan, vinden uw klanten u al. Uw marketeers willen op het juiste moment inspelen op die klantreizen. Ontdek hoe slimme campagnetools binnen Dynamics 365 CRM hierbij helpen. Denk aan geïntegreerde marketinglijsten, campagne management en de MailPlus Connector. Het marketing webinar staat gepland op maandag 30 oktober vanaf 15:00h. Schrijf u in en u bent in een uurtje up-to-date!

Schrijf u in voor het Marketing Webinar

Service

Verhoog de klanttevredenheid en breidt uw dienstverlening uit. Bekijk de mogelijkheden van klantportalen, casemanagement en entitlements. De kers op de taart is onze gegevensanalyse. Bekijk hoe een 360 graden klantbeeld uw dienstverlening (en ook sales en marketing) versterkt. Datum volgt. 

Datum volgt

Meer weten over Dynamics 365 CRM?

Laat uw gegevens achter en we komen graag een keer bij u langs om te sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie.  

Chat met ons