GAC Business Solutions
  • Brandbox(1900x680)CRMWebinarB

    Staat uw klant centraal?

    Volg de GAC webinars over Dynamics 365 CRM

    Sales, Marketing en Service vormen de voorhoede van uw bedrijf. Zij overtuigen, vinden en koesteren uw klanten. In een reeks webinars laten we u zien op welke manier u de Sales-, Marketing- en Serviceafdeling optimaal inricht met Dynamics 365 CRM en uw klant centraal zet. 

Sales

'Onvoldoende inzicht in klanten en de salesfunnel' behoort nog steeds tot de grootste vertragers op de gemiddelde sales afdeling. Tijdens de Masterclass kijken we door de bril van de marketing professional, de sales professional en de salesmanager naar hoe Dynamics 365 CRM hier antwoord op geeft.
Schrijf je via onderstaande button in voor de Masterclass op 9 oktober. 

Masterclass

Service

Verhoog de klanttevredenheid en breidt uw dienstverlening uit. Bekijk de mogelijkheden van klantportalen, casemanagement en entitlements. De kers op de taart is onze gegevensanalyse. Bekijk hoe een 360 graden klantbeeld uw dienstverlening (en ook sales en marketing) versterkt. Bekijk het on demand webinar of laat uw gegevens achter voor de volgende masterclass. 

Masterclass On demand webinar

Marketing

Voor ze op uw radar staan, vinden uw klanten u al. Uw marketeers willen op het juiste moment inspelen op die klantreizen. Ontdek hoe slimme campagnetools binnen Dynamics 365 CRM hierbij helpen. Denk aan geïntegreerde marketinglijsten, campagne management en de MailPlus Connector. Bekijk het on demand webinar of laat uw gegevens achter voor de volgende masterclass. 

Masterclass On Demand Webinar

Meer weten over Dynamics 365 CRM?

Laat uw gegevens achter en we komen graag een keer bij u langs om te sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie.  

Chat met ons