GAC Business Solutions
  • Brandboxvitaalstebedrijf

    GAC is 'Het Vitaalste Bedrijf' van Noord-Brabant

    GAC Business Solutions is dit jaar uitgeroepen tot Het Vitaalste Bedrijf van de provincie Noord-Brabant. Meervoudig olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband overhandigde de prestigieuze prijs op dinsdag 9 oktober aan directeur Eric van Driel.

Het belang van vitaliteit

Volgens jurylid en meervoudig olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband investeert GAC Business Solutions van alle deelnemende bedrijven in de provincie het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers. Bekijk hiernaast de video van Antoinette Vertommen (Manager HRM) over het GAC Vitaal Programma.

Pieter Vitaalste Bedrijf 862X572

Help GAC aan de titel: Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2018!

 

 

Wij gaan, als Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant, de komende twee weken de strijd aan met de andere provinciale winnaars voor de titel ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2018’. Op 19 november wordt in het DeLaMar Theater bekendgemaakt welk bedrijf zich een jaar lang ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland’ mag noemen.

 

Stemmen kan via onderstaande button, alvast bedankt voor je steun!

 

 

Stem op ons
16-052 CB9 Contact(1180x454)D

Een keertje op bezoek bij GAC?

Zoekt u advies dat is toegespitst op uw situatie? Of bent u gewoon eens benieuwd hoe het er bij GAC uitziet? Maak een afspraak met één van onze branche-experts en kom langs.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons