Groothandels
 • Brandbox Slider 1900X680 Trademedisch02

  Gericht op alle uitdagingen

  Software voor groothandels

  Zoekt u een businesspartner die toegevoegde waarde bij bedrijfssoftware biedt? De branche-experts van GAC zijn gericht op alle uitdagingen van de groothandel. Wij weten de balans te vinden tussen handel, service, projecten, productie, financiën, bedrijfsvoering, informatie en communicatie. Wij helpen u het maximale uit de keten. te halen. Onze software is de onbetwiste nummer één als het gaat om ver doorgevoerde ondersteuning voor kortingen en staffelprijzen. Met Trade+ hebt u de perfecte bedrijfssoftware om van uitdagingen te profiteren.

Cb13vrijstaand 570X470 Laptoprechts A

Trade+

 • Zorgt voor verregaande integratie van uw logistieke processen;
 • Bevat standaard uitgebreide Customer Relationship Management (CRM);
 • Laat u intern en extern samenwerken op basis van centraal bewaarde gegevens;
 • Beheert relevante klantgegevens en documenten geïntegreerd;
 • Biedt een integrale webshop als showroom;
 • Helpt u uw voorraad beheersen;
 • Vergroot uw verkoopcapaciteit.
Ontdek meer concurrentievoordeel

Onze branche-experts

Mensen uit de praktijk

Trade+ is gebouwd door mensen uit de praktijk. Zij zorgen dat onze oplossing perfect aansluit op uw werkzaamheden. GAC is al decennia actief voor groothandelsbedrijven en heeft de software die uw processen ondersteunt op die ervaring aangepast. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends. Dienen nieuwe uitdagingen zich aan, dan staan onze ontwikkelaars al met oplossingen klaar. Wijzigingen en verbeteringen aan software gaan altijd in overleg met u. Wij geloven dat samenwerking leidt tot groei en hebben dat verankerd in onze kernwaarden en in ons motto: ‘Growing Together’.

Trade Landingspagina Vrijstaand Branchespecialisten CB13 570X470
Trade Landingspagina Vrijstaand Onzeaanpak CB2 1170

Onze aanpak

Snelle implementatie met een methodiek op maat

Overstappen of grote veranderingen aanbrengen in bedrijfssoftware doet u niet iedere dag en vraagt om een gerichte aanpak. Wij gebruiken beproefde methodieken die passen bij uw situatie om dat proces zo soepel mogelijk te laten lopen.

Bekijk hoe onze aanpak werkt voor uw organisatie
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Vragen over Trade+?

Wilt u met ons groeien? Heeft u vragen over bedrijfssoftware? Bent u op zoek naar meer informatie om u te oriënteren? Neem contact met ons op. Onze branche-experts staan voor u klaar.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 28 28 21
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons