Groothandels
 • Brandbox Slider 1900X680 Trademedisch02

  Transparante managementinformatie

  Software voor de medische groothandel

  Transparante managementinformatie zoals actuele verkoopcijfers, zijn voor bedrijven in de medische goothandel essentieel. Trade+ software biedt vanuit één omgeving alle informatie die u nodig heeft om te groeien. Zo houdt u uw tijd vrij voor kerntaken. Trade+ zorgt dat u meer kunt doen met minder mensen. Neem gefundeerde beslissingen door met één druk op de knop verkoopcijfers of andere beleidsinformatie op te roepen. In combinatie met documentmanagement en CRM verhoogt u de klanttevredenheid. Positioneer uw bedrijf voor groei met Trade+.

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacerechts B1

Trade+

 • Zorgt voor verregaande integratie van uw logistieke processen;
 • Bevat standaard uitgebreide Customer Relationship Management (CRM);
 • Is voorzien van een geïntegreerde webshop;
 • Optimaliseert uw processen en bespaart u tijd;
 • Zorgt voor een verhoging van uw productiviteit.
Ontdek meer concurrentievoordeel

Onze branche-experts

Mensen uit de praktijk

Trade+ is gebouwd door mensen uit de praktijk. Zij zorgen dat onze oplossing perfect aansluit op uw werkzaamheden. GAC is al decennia actief voor groothandelsbedrijven en heeft de software die uw processen ondersteunt op die ervaring aangepast. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends. Dienen nieuwe uitdagingen zich aan, dan staan onze ontwikkelaars al met oplossingen klaar. Wijzigingen en verbeteringen aan software gaan altijd in overleg met u. Wij geloven dat samenwerking leidt tot groei en hebben dat verankerd in onze kernwaarden en in ons motto: ‘Growing Together’.

Trade Landingspagina Vrijstaand Branchespecialisten CB13 570X470
Trade Landingspagina Vrijstaand Onzeaanpak CB2 1170

Onze aanpak

Snelle implementatie met een methodiek op maat

Overstappen of grote veranderingen aanbrengen in bedrijfssoftware doet u niet iedere dag en vraagt om een gerichte aanpak. Wij gebruiken beproefde methodieken die passen bij uw situatie om dat proces zo soepel mogelijk te laten lopen.

Bekijk hoe onze aanpak werkt voor uw organisatie
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Vragen over Trade+?

Wilt u met ons groeien? Heeft u vragen over bedrijfssoftware? Bent u op zoek naar meer informatie om u te oriënteren? Neem contact met ons op. Onze branche-experts staan voor u klaar.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 28 28 21
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons