Groothandels
  • Brandbox Slider 1900X680 Tradeconsumer02

    Onderscheidend vermogen vergroten

    Groothandel in consumentenelektronica

    De elektronicabranche heeft zijn eigen dynamiek. U verkoopt voornamelijk artikelen met een hoge omloopsnelheid. Door de stijgende verkoop via internet en de hogere eisen van uw klanten werkt u meer samen in de keten. Trade+ biedt u een geïntegreerde webshop die gebruik maakt van uitgebreide voorraadbeheer en containerplanningsmodules. Van (internationale) bestelling tot na levering weet u waar uw producten zijn, wie ze aanschaft en welke afspraken u gemaakt heeft. Zo kunt u met vertrouwen de uitdagingen van samenwerking aangaan.

Cb13vrijstaand 570X470 Monitorrechts B3

Trade+

Biedt u een geïntegreerde webshop;
Laat u communiceren met leveranciers via EDI;
Bevat uitgebreide modules voor containerplanning;
Zorgt dat u controle op uw marges houdt;
Heeft goede ondersteuning voor after sales service en RMA;
Biedt artikelenbeheer en serienummerregistratie;
Zorgt voor productiviteitsverhoging bij uw medewerkers.

Ontdek meer concurrentievoordeel

Onze branche-experts

Mensen uit de praktijk

Trade+ is gebouwd door mensen uit de praktijk. Zij zorgen dat onze oplossing perfect aansluit op uw werkzaamheden. GAC is al decennia actief voor groothandelsbedrijven en heeft de software die uw processen ondersteunt op die ervaring aangepast. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends. Dienen nieuwe uitdagingen zich aan, dan staan onze ontwikkelaars al met oplossingen klaar. Wijzigingen en verbeteringen aan software gaan altijd in overleg met u. Wij geloven dat samenwerking leidt tot groei en hebben dat verankerd in onze kernwaarden en in ons motto: ‘Growing Together’.

Trade Landingspagina Vrijstaand Branchespecialisten CB13 570X470
Trade Landingspagina Vrijstaand Onzeaanpak CB2 1170

Onze aanpak

Snelle implementatie met een methodiek op maat

Overstappen of grote veranderingen aanbrengen in bedrijfssoftware doet u niet iedere dag en vraagt om een gerichte aanpak. Wij gebruiken beproefde methodieken die passen bij uw situatie om dat proces zo soepel mogelijk te laten lopen.

Bekijk hoe onze aanpak werkt voor uw organisatie
CB9 Contact 1180X454 GH Contact

Vragen over Trade+?

Wilt u met ons groeien? Heeft u vragen over bedrijfssoftware? Bent u op zoek naar meer informatie om u te oriënteren? Neem contact met ons op. Onze branche-experts staan voor u klaar.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 28 28 21
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons