Groothandels
  • 17-041 TRADE GroothandelBrandbox (1900x680)B

    Wendbaar en slim

    Groothandel Consumentenartikelen

    Groothandels consumentenartikelen komen verder met een wendbare organisatiestructuur. De lifestylecyclus van producten is kort. Dat vraagt om flexibel voorraadbeheer, slim inkopen en doordachte prognoses. Dat houdt het economische risico van voorraad laag. GAC zet Dynamics 365, Office 365 en Power BI in om u daarbij te ondersteunen. Wij helpen uw inkooporganisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Dat doen wij met door financieel- en voorraadbeheer naadloze te integreren met e-commerce. Wij stimuleren samenwerking in de keten met SharePoint-portalen en zorgen dat u snel, innovatief en met de best mogelijke informatie kunt opereren.

Frans-Dilven-Mega-Ceramic-570x470

"Ik denk dat ik met deze software twee keer zo veel omzet kan draaien.”

Frans Dilven, Mega Collections

Groothandel in tuin-, balkon-, terras-, interieur- en sfeerartikelen Mega Ceramics koos voor moderne software die met de organisatie mee kan groeien. GAC verving het maatwerk ERP-systeem door Trade+ op basis van Microsoft Dynamics NAV. Hiermee kan Mega Ceramics aansluiten met alle grote retail-organisaties.

 

Lees het succesverhaal van Mega Collections

“Als een klant belt voor prijzen, voorraad of wat dan ook, dan is die informatie direct beschikbaar.”

Eric van de Wouw, Forinn

Groothandel in vloer- en raamdecoratie Forinn besloot Dynamics NAV uit te breiden om het aantal interne e-mails te verminderen, e-commerce te optimaliseren en meer inzicht in de cijfers te krijgen. GAC voorzag een implementatie van SharePoint en QlikView en een upgrade van Sana Commerce.

Lees het succesverhaal van Forinn
forinn-erik-570x470
17-041 CB1 Achtergrond fotoTradeLogoGrid(862x572)SW

GAC Business Solutions

Partnership met meer dan 200 groothandels

 

GAC Business Solutions helpt groothandels al meer dan 30 jaar om optimale resultaten te boeken. Wij werken samen met meer dan 200 groothandels in binnen- en buitenland. Dat doen we in hechte samenwerking met onze partners. Wij zijn de nummer één Dynamics NAV partner van Microsoft Nederland. Die samenwerking geeft ons toegang tot de laatste innovaties en een breed netwerk van experts. Onze consultants combineren eigen ervaring in de groothandel met ruime kennis van bedrijfssoftware. Zij denken met u mee. Vanzelfsprekend speelt samenwerking in de keten en EDI een rol in onze adviezen. Ook helpen wij met de realisatie van portalen. Daarmee haalt u het meest uit ketenintegratie. Wij zijn ook proactief als het gaat om het herorganiseren en automatiseren van RMA-retouradministratie. 

Een greep uit onze klanten

 

 

Edwin Werken Op Jouw Manier 862 572 Px

“Je kunt zonder Outlook te verlaten van offerte naar order.”

Edwin Drieszen, Business consultant GAC

 

“Microsoft Dynamics 365 laat je werken op jouw manier. Krijg je een verzoek tot offerte binnen via de mail in Outlook dan kun je dat hele verzoek vanaf daar afhandelen. Je kunt direct bij de gegevens zoals stuksprijzen, klantkortingen en levertijden. Zelfs gerelateerde klantdata zoals bijvoorbeeld een openstaande betaling verschijnt tijdens het opstellen van je antwoord. Gebruikmakend van standaard huisstijlsjablonen vul je de offerte in en herinner je gelijk aan de openstaande post. Gaat de klant via de mail in op de offerte dan kun je dat antwoord gebruiken om de levering in gang te zetten. Zo ga je zonder Outlook te verlaten van offerte naar order."

CB13 570X470 Webshop

E-commerce optimaliseren

Verhoog verkoopkansen en dienstverlening

 

Een slimme e-commerce oplossing fungeert niet alleen als extra verkoopkanaal naar de buitenwereld, maar versterkt ook uw dienstverlening. Wij combineren e-commerce met klantportalen. Dat maakt het voor uw klanten eenvoudiger om nieuwe bestellingen te plaatsen en  herhaalbestellingen uit te voeren op basis van ordergeschiedenis. Omdat wij werken met het One Microsoft-principe zijn alle noodzakelijke gegevens uit de backoffice real-time beschikbaar in de e-commerce gegevens én andersom. U gebruikt verkoopgegevens voor financiële administratie, voorraadbeheer, verkoopprognoses en retourafhandeling. Op basis van RMA-aanvragen versterkt u uw leveranciersbeoordelingen en krijgt u meer inzicht in de keten. 

17-041 CB1 Achtergrond PowerBITablet(862x572)SW

Power BI geeft inzicht

Grip op marges

 

Registratie van zaken als voorraad, cashflow, debiteuren en crediteuren is essentieel voor iedere groothandel. Maar u kunt meer met uw gegevens doen dan alleen registeren. Power BI ontsluit uw bedrijfsgegevens en laat u nieuwe kansen ontdekken én verzilveren. Vanuit één eenvoudige interface kunt u gegevens met elkaar vergelijken en daar uw vragen op loslaten. Analyses deelt u direct met collega’s en partners. Die kunnen op hun beurt verder in de cijfers duiken. U krijgt zo meer inzicht in zaken als marges, volumes, bonusafspraken en prijsbeheer. Met innovatieve grafische technieken en de mogelijkheid om gegevens van derden toe te voegen aan analyses kunt u slim inspelen op nieuwe uitdagingen. Zet inkoop- en bestelgegevens uit op een kaart en combineer dit met logistieke informatie. Zo krijgt u via Power BI direct overzicht op uw containervervoer. Zet informatie en diensten van derden in om uitdagingen die ontstaan door valuta, taal en documentstromen te vertalen naar kansen. 

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Microsoft

Slimmer Werken

One Microsoft

 

GAC werkt met Microsoft oplossingen. Wij combineren Dynamics 365 (Dynamics NAV en CRM Online) met SharePoint, Office 365Power BI en Power Apps. Hierdoor beschikt u over de ideale toolset om zo slim en productief mogelijk te werken. Omdat alle onderdelen één geheel vormen kunt u vanuit de applicatie waar u mee werkt alles regelen. Maak bijvoorbeeld vanuit Outlook direct een offerte op basis van actuele voorraad, planning en financiële gegevens. Gaat de klant per mail akkoord, dan zet u die nieuwe opdracht vanuit Outlook direct in gang. U werkt met de mail, One Microsoft vertaalt het naar acties in uw bedrijfssoftware. Kortom u kunt werken met de applicatie die u het beste uitkomt, op het apparaat dat u wilt en op de tijd die u wilt. Onze oplossing, op basis van cloud en One Microsoft, maakt Het Slimme Werken mogelijk.

CB1 Achtergrond Foto GH Order

Inkoop, sourcing en containermonitoring

 

Wij weten dat kostenreductie bij inkoop niet alleen voortkomt uit zoeken naar de laagste prijs. Daar is slimme sourcing voor nodig en dat vraagt om de juiste mix van prijs, levertijd en maatschappelijk verantwoorde productiepartners. Dynamics 365 optimaliseert interne processen en integreert sourcing binnen Supply Chain Management om uw sourcing te ondersteunen.

 

Dynamics 365 zorgt dat alle noodzakelijke informatie in uw systeem komt én dat het overzichtelijk gerepresenteerd wordt. U krijgt snel en helder bericht van nieuwe omstandigheden zodat u effectief kunt communiceren en sturen.

 

Wij bieden ook uitstekende modules om containers te monitoren. Of u nu dicht bij huis, of in het verre oosten inkoopt, u weet welke bestellingen lopen, waar uw goederen zijn en wanneer ze verwacht worden. 

CB1 Heftruck 862X572

Marges, workflows en RMA-administratie

 

Hou grip op uw marges met de rekenmodules van Dynamics 365. Wij calculeren in real-time het effect van alle staffelkortingen en andere prijsafspraken op een offerte. Uw verkopers zien direct het effect van een aanbod op de marges en krijgen waarschuwing als de onderhandelbandbreedte overschreden wordt.

 

Dynamics 365 zorgt voor meer betrouwbaarheid door te standaardiseren met workflows. Vaste taken koppelt u aan een workflow. Die zorgt dat alle relevante stappen voor uitvoer worden genomen. Tijdens uitvoer vraagt de workflow betrokkenen om validatie en worden resultaten geregistreerd.

 

Retourafhandeling en klachtenregistratie (RMA) zijn vaste onderdelen van Dynamics 365. Naast traditionele kanalen, zoals telefoon en mail, kunt u uw service uitbreiden met onder meer portalen. Achter de schermen wordt informatie over retouren en klachten automatisch meegenomen in uw CRM.

CB9 Contact 1180X454 GH Contact

Hoe flexibel is uw organisatie?

Om voorraadrisico laag te houden en klantvraag goed te beantwoorden zijn slimme inkoopprognoses onmisbaar. Microsoft Dynamics 365, SharePoint, Office 365 en Power BI zijn innovatieve tools waarmee Slimme Organisaties hun voordeel doen. De branche-experts van GAC zetten branche-expertise in om met u mee te denken. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kan betekenen? Daag ons uit! Wij staan voor u klaar.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 28 28 21
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons