Groothandels
 • Brandbox-foto-hal-forinn-GAC-site

  Whitepaper

  'Groei in turbulente tijden'

  De groothandel opereert in een dynamische omgeving met onvoorspelbare veranderingen. Grootwinkelbedrijven zijn niet alleen meer actief als intermediair,maar ontwerpen en produceren steeds vaker zelf hun producten en exploiteren eigen internetwinkels. Die wijzigingen zorgen voor bedreigingen, maar bieden ook kansen. Download onze whitepaper 'Groei in turbulente tijden' en lees hoe u grip kunt houden op uw marges door wendbaarheid.

  Download Whitepaper
 • Brandbox-foto-hal-forinn-GAC-site

  Whitepaper

  Whitepaper - Hoe haal ik meer uit mijn B2B e-commerce

  Wist u dat 83 procent van alle professionele inkopers voorafgaand aan een order online onderzoek doet? Van de professionele B2B-inkopers koopt 62 procent al producten online. Forrester Research verwacht dat de online B2B e-commerce markt tussen nu en 2020 verdubbelt ten opzichte van die voor B2C. Is uw e-commerce oplossing klaar voor deze groei? GAC heeft een nieuwe whitepaper gepubliceerd waarin wij kansen en voordelen bekijken, en tips geven om meer uit uw huidige e-commerce oplossing te halen.

  Download Whitepaper
Wat verkoopt u? Kies uw sector
Cb13vrijstaand 570X470 Laptoprechts A

Inzicht & grip

Toegevoegde waarde leveren

Met Trade+ beschikt u over specifieke software voor groothandelsbedrijven. Hiermee haalt u, waar en wanneer u wilt, eenvoudig kritische informatie naar voren. U creëert inzicht en ziet precies welke elementen uit uw processen druk zetten op de marges. Met Trade+ vergroot u de voorspelbaarheid van uw organisatie en krijgt u controle over uw processen. 

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Tradehomemensen

Uw branche-experts

Real-time inzicht, grip op marges

Trade+ software voor groothandelsbedrijven, op basis van Microsoft Dynamics NAV, maakt uw medewerkers productiever en verhoogt uw rendement. Real-time inzicht in de cijfers geeft u meer grip op uw marges. Onze unieke productconfigurator laat u flexibeler inspelen op vraag: of het nu om deelleveringen, online bestellingen of uniek samengestelde kits gaat. Wij bieden ondersteuning voor:

 

 • e-Commerce;
 • Ketenintegratie;
 • One-stop-shopping;
 • Grensoverschrijdend werken;

 

Onze mensen grid 20162

Onze branche-experts

Mensen uit de praktijk

De software voor groothandels 'Trade+', is gebouwd door mensen uit de praktijk. Zij zorgen dat de software perfect aansluit op uw werkzaamheden. GAC is al decennia actief voor groothandels en heeft over de jaren de software die uw processen ondersteunt vervolmaakt. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en zorgen dat onze ontwikkelaars aan oplossingen werken voordat uitdagingen echte problemen worden. Wijzigingen en verbeteringen aan software gaan altijd in overleg met onze klanten. Dat is verankerd in onze kernwaarden. GAC weet dat je samen meer bereikt dan alleen. En dat noemen wij de groeiformule: U x Microsoft x GAC = Groei. 

Trade Landingspagina Vrijstaand Onzeaanpak CB2 1170

Onze aanpak

Snelle implementatie van uw software voor groothandelsbedrijven

Overstappen of grote veranderingen aanbrengen in bedrijfssoftware doet u niet iedere dag en vraagt om een gerichte aanpak. Wij gebruiken beproefde methodieken die passen bij uw situatie om dat proces zo soepel mogelijk te laten lopen.

Bekijk hoe onze aanpak werkt voor uw organisatie
CB9 Contact 1180X454 GH Contact

Vragen over Trade+?

Wilt u met ons groeien? Heeft u vragen over bedrijfssoftware voor groothandelsbedrijven? Bent u op zoek naar meer informatie om u te oriënteren? Neem contact met ons op. Onze branche-experts staan voor u klaar.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons