Groothandels
  • Brandbox Slider 1900X680 ecommerce

    Dynamics NAV e-Commerce

    Volledig geïntegreerde webshop met uw ERP omgeving

    Als businesspartner helpen wij klanten groeien, uiteraard ook op het gebied van e-Commerce. Om u te ondersteunen bij het online brengen van uw assortiment en 24/7 service te bieden aan uw klanten, biedt GAC een complete Dynamics Webshop oplossing die volledig is geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV. Een webshop alleen maakt het verschil echter niet. Wij leggen u graag uit waar u op moet letten.

image
image

De voordelen van de Dynamics NAV e-Commerce oplossing van GAC

Door de integratie met Trade+ (de totaaloplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV voor de Groothandel) beschikt u over een complete oplossing voor uw e-Commerce vraagstuk. 

Integratie met uw back office
Door de integratie maakt u gebruik van de aanwezige business logica in Microsoft Dynamics NAV. Onder andere voor (klantspecifieke) prijsberekeningen, voorraadweergave en real-time orderverwerking.

24/7 verkoop- en servicekanaal altijd up to date
Met het e-Commerce platform beschikt u over een verkoop- en servicekanaal zonder sluitingstijden. Door de real-time koppeling met Microsoft Dynamics NAV is alle informatie altijd actueel, en worden geplaatste orders direct ingevoerd in Dynamics NAV.

Efficiënter werken, altijd en overal
Buitendienstmedewerkers plaatsen direct orders via het portaal en werken daardoor efficiënter. De specifieke prijzen, kortingen en andere relevante data worden gebruikt bij de prijsberekening. Openstaande orders en bijbehorende historie is inzichtelijk en altijd én overal te bereiken.

Verhoogde conversie
Door de geavanceerde webshop functionaliteiten verhoogt u uw conversie, bijvoorbeeld door het tonen van gerelateerde items. Tevens worden door integratie met Microsoft Dynamics NAV de meest specifieke zoekopdrachten beantwoord. Zo bent u klanten optimaal van dienst met Dynamics NAV e-commerce vraagstukken.

Eenvoudige bediening
Het beheer van de oplossing is een gebruiksvriendelijke webapplicatie, kennis van programmeren is dus niet nodig. Bovendien doet de koppeling met MS Dynamics NAV het meeste werk voor u.

Meer over Microsoft Dynamics NAV e-commerce.

CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Meer weten over een integrale webshop voor uw groothandel?

Onze e-Commerce specialist informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en een passende oplossing voor uw organisatie. Neem direct contact met hem via onderstaand formulier. 

Maak een afspraak Stel een vraag
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons