Groothandels
  • Brandbox Slider 1900X680 Prodconintake

    Inkoop en verkoop

    Voorspellingen baseren op heldere gegevens

    Met wie doet u zaken? Hoe beter u kunt voorspellen wat uw leveranciers en klanten gaan doen, hoe eenvoudiger uw inkoop en verkoop wordt. Trade+ zorgt dat u voorspellingen kunt baseren op heldere gegevens zoals leveranciersbeoordelingen en verkoopprognoses.

Cb13vrijstaand 570X470 Laptoprechts BI Dashboard2

Margebeheer

Flexibiliteit bij prijsonderhandelingen

Hoeveel marge blijft er over als u een extra korting biedt aan de klant? Wie inzicht in marges wil houden moet inboeten op flexibiliteit bij prijsonderhandelingen. Met Trade+ is dat niet meer aan orde. Dankzij de ingebouwde workflows en de geïntegreerde real-time verwerking van raamcontracten en kortingsstructuren kunnen uw verkopers direct zien hoeveel marge met zelfs een kleine korting wordt weggegeven. Zet een verkoper met een overwogen korting de marge onder druk, dan zorgt het ingebouwde notificatiesysteem van Trade+ dat de verkoper een waarschuwing krijgt, en kan deze direct toestemming vragen aan een manager. Zo verhoogt u grip op uw marges zonder in te boeten aan flexibiliteit.

Prijzen en condities

Afspraak is afspraak, daar zorgen wij voor

Trade+ is de beste applicatie op de markt om prijzen en condities vast te leggen. Alle afspraken worden in real-time toegepast door het systeem, of dat nu in een e-commerce applicatie of op de schermen van uw verkopers is. Kortingsstructuren en afspraken staan in het systeem, raamcontracten worden vastgelegd en al deze gegevens zijn gekoppeld aan de geboden inkoopbonussen. Vervolgens past het systeem deze afspraken automatisch real-time toe. Dat geeft eenduidigheid binnen uw organisatie: u kunt een standaard prijs voor producten beheren zonder daarbij vaste klanten te schofferen. Uw kosten zijn beter te controleren en u krijgt uw marges onder controle. Trade+ kan iedere mate van complexiteit in raamcontracten aan. Onze bedrijfssoftware werkt voor alle denkbare scenario’s, of het nu een prijsberekening is of om containervulling gaat. Dankzij onze geavanceerde zoekfunctie, bent u nooit uw gereedschap kwijt. 

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiestradei
Cb13vrijstaand 570X470 Laptoprechts Artikelbeschikbaarheid

Productconfigurator

Laat klanten zelf producten samenstellen

Met de productconfigurator van Trade+ stellen klanten zelf hun producten samen en gaat de doorlooptijd omlaag. Dankzij een koppeling tussen de onderdelendatabase, prijscalculaties en modules van derden als Sana en E-Con kunnen klanten direct producten samenstellen op basis van flexibele stuklijsten. Ingebouwde guided selling helpt uw klanten en verkopers stap voor stap door het proces. Kortingen worden in real-time meegenomen in de prijscalculatie. Foutencontrole is ingebouwd en onmogelijkheden in configuraties worden direct teruggekoppeld. Zo biedt u toegevoegde waarde en kunt u gelijktijdig uw marges verhogen. De productconfigurator is intern in te zetten, maar kan ook direct gekoppeld worden aan uw webshop. Zo gebruikt u informatie in Trade+ om direct met de buitenwereld te communiceren.

Snelheidswinst

Herkenbare Microsoft interface aan uw werk aangepast

Trade+ is een flexibel systeem dat we aan uw wensen aanpassen, niet alleen op grote lijnen maar ook op persoonlijke basis. De schermen zijn naar eigen inzicht, per rol of per gebruiker in te delen. Dat voorkomt onnodig klikken met de muis en maakt extra schermen in veel gevallen overbodig. De volledige grafische omgeving van Trade+ is gericht op maximale efficiency. Door slim gebruik van quicktabs en factboxen ontsluiten we diepliggende informatie en leveren we die direct waar het nodig is. De herkenbaarheid van de Microsoft interface, gekoppeld aan de mogelijkheid om eigen aanpassingen in de indeling te maken, zorgt dat mensen Trade+ snel en met minimale moeite leren kennen.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiestradee
Cb13vrijstaand 570X470 Monitorrechts Query Report

Importeer met inzicht

Containerplanning en documentenstroom

Hoe succesvol u importeert is afhankelijk van het inzicht dat u in uw logistieke stroom heeft. Gedetailleerde gegevens die u vertellen wanneer een container met goederen aankomt en wat er in zit. Met Trade+ koppelt u uw containerplanning aan gegevens als de bill of lading, safety data sheets, offertes en contracten. Invloed van derden zoals goedkeuring in de haven, inklaring en andere vertragingen onderweg, neemt u mee in het overzicht. Die gegevens zijn niet alleen inzichtelijk als u de logistieke stroom in de gaten houdt, maar helpen ook bij het maken van prognoses en het afhandelen van de financiële administratie. U krijgt zo meer inzicht in zendingen en kosten, houdt grip op de logistieke afhandeling van uw bestellingen en versterkt uw andere processen.

Forecasting

Voorspel de snel wisselende vraag

De moderne consument is grilliger dan ooit. Wat gisteren populair was, wordt morgen verguisd. Het is aan u om de snel wisselende vraag van consumenten te voorspellen en daar op in te spelen. Trade+ blinkt uit in het verzamelen en inzichtelijk maken van historie van klantorders en biedt zo een uitstekende basis om voorspellingen op de baseren. De ver doorgevoerde integratie van verschillende gegevens versterkt het samenspel tussen verkoop, marketing en inkoop. Prognoses aan de hand van gegevens in Trade+ en informatie die voortvloeit uit de vroegtijdige aanvraag van samples over onder meer kwaliteit en leverancierscapaciteiten, kan automatisch met een module van bijvoorbeeld Slimstock meegenomen worden in prognosecalculaties. De markt blijft grillig, maar met een solide basis kunt u onderbouwd en assertief op nieuwe vragen blijven inspelen.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiestradec
Cb13vrijstaand 570X470 Laptoprechts Debiteurendashboard

Leveranciersbeoordeling

Beoordeel uw leveranciers, bestel met vertrouwen

Welke leverancier is altijd op tijd, welke heeft een week extra nodig en wie laat er nog wel eens steken vallen als het op geleverde hoeveelheden aankomt? In onze snel bewegende markten is dit need-to-know informatie. Trade+ biedt verschillende criteria om uw leveranciers op te beoordelen. Gegevens met betrekking tot levertijd en betrouwbaarheid staan in iedere installatie aan. Minstens zo belangrijk in een moderne onderneming zijn de gegevens over kwaliteit die voortvloeien uit steekproefsgewijze testen van producten. Wilt u nog een stap verder gaan en ook de ‘zachte kant’ beoordelen? Dan bieden wij ruimte mogelijkheden om gegevens over zaken als telefonische antwoordsnelheid en dergelijke op te nemen. Modern handelen vraagt om duurzame partnerships, wij maken de kwaliteit van die partnership inzichtelijk en laten u sturen op betrouwbaarheid.

CB1 Achtergrond Foto GH Order

Ordermanagement

In één oogopslag ziet u de status

Met de grafische weergave van de verschillende stadia waarin orders zich bevinden, kunt u in één oogopslag zien wat de status is. Opvolgen en bewaken wordt eenvoudig dankzij de koppeling met notificatiemanagement. Trade+ verwerkt orders met workflows die aangepast zijn aan de rollen van gebruikers. Dat zorgt ervoor dat uw managers op gepersonaliseerde dashboards duidelijk overzicht krijgen. Alle informatie wordt gerangschikt naar prioriteit. Is er goedkeuring nodig? Dan is met een klik op het verzoek direct te zien waar die goedkeuring voor nodig is en kan die ook direct gegeven worden. Wie meer informatie wil voor er besloten wordt, kan met minimale handelingen gedetailleerd naar de gevolgen van het verzoek kijken. Omdat gebruikers binnen hun rol zelf stamgegevens invullen, voorkomt u fouten. Zo versnelt en versoepelt u de interne processen met order management in Trade+. 

CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Vragen over verkoopprognoses?

Wilt u met meer weten over het maken van verkoopprognoses met Trade+? Heeft u andere vragen over onze software? Neem contact met ons op. Onze branche-experts staan voor u klaar.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 28 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons