Groothandels
  • Brandbox Slider 1900X680 Prodconeng

    Finance en beheer

    Cashflow en liquiditeit verzekeren

    Wat verwacht u te verkopen en hoeveel levert dat op? Finance gaat om inzicht in lopende gegevens, overzicht op resultaten en tools om prognoses te maken. Met Trade+ beheert u al uw gegevens centraal. Met onze gebruiksvriendelijke interface maakt u op basis van die gegevens eenvoudig matrixanalyses en andere overzichten om uw cashflow en liquiditeit te verzekeren.

Cb13vrijstaand 570X470 Laptoprechts Jetreports Player

Assortimentsbeheer

Al uw artikelen op één plaats beheren

De kern van assortimentsbeheer is overzicht. Alle artikelen moeten op één plaats te beheren zijn zodat de kant op fouten minimaal is. Trade+ biedt die plaats. Alle stappen van inkoop tot verkoop maken onderdeel uit van een gecontroleerd proces. Assortimentsbeheer, lifecycle-management en productinformatie worden samengebracht in één stambestand. Door slimme controles in te zetten helpt Trade+ bij het op orde houden van de stamgegevens. U krijgt beschikking over een grafisch overzicht waarin alle informatie beschikbaar is. Op artikelniveau kunt u kenmerken en extra kenmerken koppelen. Dit maakt het veel makkelijker om producten te vinden en biedt ongekende mogelijkheden om artikelen op verschillende plaatsen aan te bieden of als extra optie voor het voetlicht te brengen. Trade+ biedt daarnaast terdege ondersteuning om ompak-activiteiten in goede banen te leiden.

Customer Relationship Management

Klanten proactief benaderen met CRM

Een goede relatie met klanten vraagt werk, tijd en aandacht. CRM ondersteunt u daarin door documenten, gesprekken en klantinteracties binnen een overzichtelijk systeem bij te houden. Dit zorgt ervoor dat u uw klanten proactief benadert aan de hand van eigenschappen en criteria die u zelf bepaalt. Het ingebouwde filterscherm van CRM laat u filteren op eigenschappen. Dat geeft u gereedschap om snel en effectief campagnes op te zetten voor direct marketing en biedt inzicht in de effectiviteit. Waar nodig kunt u bijsturen om zo uw marketingeuro’s effectiever in te zetten. Met MailPlus kunt u gegevens uit CRM gebruiken om de markt te segmenteren. Daar stuurt u vervolgens via een koppeling met uw mailpakket mass mailings naar. Trade+ biedt een standaard CRM module. Bij verkoop op grote groepen nieuwe klanten is een koppeling met Microsoft CRM mogelijk. 

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiestradeb
Cb13vrijstaand 570X470 Monitorrechts Prijsinformatie

Notificatiemanagement

Blijf altijd op de hoogte

Met het ver doorgevoerde notificatiemanagementsysteem in Trade+ blijft u altijd op de hoogte. Deze universele communicatiemodule stuurt waarschuwingen en berichten over alles wat u instelt. U hoeft niet op Trade+ ingelogd te zijn om berichten te ontvangen, ook mail- en sms-berichten zijn te versturen. Naar wens kan het notificatiesysteem ingezet worden om de e-commerce module in de gaten te houden. Bij verandering van levertijden kan een notificatie met de nieuwe verwachte aankomsttijd naar de betrokken verkopers of zelfs naar de klanten verstuurd worden.

Liquiditeitsoptimalisatie

De opbouw van de cashflow precies in beeld

Inzicht in geldstromen is van levensbelang voor alle andere processen in uw bedrijf. Met Trade+ ziet u niet alleen wat er open staat bij anderen en bij u, maar kunt u ook prognoses in de tijd maken. Daarbij gebruikt Trade+ onder meer gegevens over het betaalgedrag van uw klanten. Zeer praktisch is de mogelijkheid om u in te zoomen tot op journaalpostniveau. Zo ziet u precies hoe de cashflowprognose is opgebouwd. Met de optie om een begroting in de tijd te maken, kunt u een blik in de toekomst werpen en zien wat u op termijn kunt verwachten van uw cashflow. Dat kan op korte termijn door uw huidige status te tonen en enkele weken vooruit te prognosticeren, maar ook voor de langere termijn. Dankzij Trade+ krijgt u inzicht in uw geldstromen, dat geeft een beter idee wat er aan marge overblijft en verhoogt de voorspelbaarheid van uw bedrijfsvoering.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiestradel
Cb13vrijstaand 570X470 Laptoprechts Klant Top 10 Report

Documentmanagement

Breng structuur in ongestructureerde gegevens

Met goed doorgevoerd documentmanagement brengt u structuur in ongestructureerde gegevens. Als u kiest voor de koppeling met SharePoint, biedt Trade+ een zeer krachtige oplossing om dit beheer mogelijk te maken. Maar zelfs zonder SharePoint kunt u documenten binnen de database zeer effectief aan elkaar koppelen. Of het nu gaat om klantgegevens, artikelinformatie of verkoopkansen, u kunt overal documenten aan koppelen zonder het overzicht te verliezen. Om een document te koppelen hoeft u niet veel meer te doen dan het pictogram naar de juiste te plaats te slepen. Achter de schermen Zetadocs voor de rest. Zo legt u eenvoudig uw correspondentie vast, slaat u handleidingen, vrachtbrieven, douanedocumenten, garantiebewijzen, safety data sheets en brochures op de juiste plaats op. Met de ingebouwde, geavanceerde zoekfuncties vindt u alles in een mum van tijd terug. Dankzij documentmanagement beschikt u altijd over de laatste versies van de documenten. Dat bespaart tijd en geld, voorkomt fouten en biedt nieuwe servicemogelijkheden.

Inkoopfacturen scannen

Automatiseer repeterende handelingen

Repeterende processen moeten geautomatiseerd worden, dat scheelt veel tijd die u kunt investeren in controle. Inkoopfacturen worden binnen Trade+ gescand met de gekoppelde applicatie Documentcapture. Na de scan wordt de factuur gedigitaliseerd met OCR, automatisch vergeleken met de inkooporders en vervolgens ingeboekt in de bedrijfssoftware. Het systeem leert, waardoor de efficiency van het proces blijft toenemen. Voordeel heeft u direct: kleinere foutmarges en meer grip. U kunt gaan sturen op uitzonderingen in plaats van tijd te verdoen met repeterende handelingen.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiestradeg
CB1 Achtergrond Foto Overleg

Managementinformatie

Hou grip op uw onderneming

Trade+ biedt actief rapportages aan zodat u overzicht over uw organisatie houdt. Natuurlijk kunt u de keur aan gereedschappen ook gebruiken om zelf gedetailleerde rapportages samen te stellen. Al vanuit een standaard installatie haalt u zo met gemak analyses, KPI’s en scorecards te voorschijn om beleid op te baseren. Door slim gebruik te maken van regels en het notificatiemanagement van Trade+ in te zetten, zorgt u dat u bij specifieke problemen of kansen automatisch bericht krijgt van het systeem. Dankzij ver doorgevoerd gebruiksgemak en een overzichtelijke indeling haalt u met Trade+ de gegevens die door de hele organisatie in het systeem gezet worden, met groot gemak weer naar buiten. Dat geeft grip op uw onderneming en helpt u om groei te realiseren.

CB1 Achtergrond Foto GH Order

Budgettering, Rapportages en Cost Accountancy

Trade+ is voorzien van alle standaard functionaliteiten die u mag verwachten van hoogwaardige bedrijfssoftware. U maakt prognoses van kosten middels cost accountancy en kunt met uw budgettering de budgetten van iedere post in het grootboek samenstellen. Ook is in Trade+ ondersteuning voorzien voor separate verkoop- en inkoopbudgetten die opgesteld worden aan de hand van de gegevens binnen de bedrijfssoftware. Naast deze functionaliteiten biedt Trade+ een ongekend overzicht als het om rapportages gaat. Dankzij ingebouwde dimensies maakt u al met een basisinstallatie eenvoudig dwarsdoorsnedes van situaties vanuit een product-markt combinatie. U stelt zo eenvoudig analyses samen over verkopen in relatie tot regio, product of markt, kunt trends spotten om groeimarkten te definiëren en geeft marketing en sales gereedschap om nog scherper op de markt in te spelen.

CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Vragen over uw cashflow?

Meer weten over de manieren waarop Trade+ uw inzicht in de cijfers kan verbeteren? Stel uw vragen aan onze branche-experts. Zij staan klaar om u van meer informatie te voorzien.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 28 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons