Groothandels

Nieuws voor groothandels

Klantevent 5 september - B2B e-commerce voor Dynamics 365 Business Central

5 september, 2019

E-commerce draait om een soepele klantervaring. Om hier meer winst uit te behalen is het belangrijk dat de verschillen tussen on- en offline zo goed als verdwijnen. Artikel, klant en voorraadgegevens moeten synchroon zijn met de offline wereld, om misverstanden bij de klant te voorkomen. Tegelijkertijd wil je ervoor zorgen dat het beheren van alle sites en productpagina's eenvoudig blijft en het liefst ook kan samenwerken met je ERP oplossing. Maar hoe pak je dat aan?

Lees verder

Bootcamp Business Central - 13 juni

13 juni, 2019

Business Central is de opvolger is van Dynamics NAV, dit is inmiddels voor veel gebruikers bekend. Na afgelopen donderdag zijn ook de concrete voordelen voor de meeste organisaties duidelijk. Maar wat zijn tijdens dagelijks gebruik de belangrijkste verschillen? Hoe anders werk je met Business Central ten opzichte van je huidige omgeving?

Lees verder

Klantevent 23 mei - Wanneer overstappen op Business Central

23 mei, 2019

In onze digitale wereld volgen ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Maar welke ontwikkelingen zijn echt van belang voor je organisatie en op welk moment is het slim om te schakelen? We nodigen je graag uit om op donderdag 23 mei in Oirschot mee te praten over verschillende onderwerpen.

Lees verder

Eventverslag – Wanneer overstappen op Business Central

23 mei, 2019

De cloud zet zijn onomkeerbare transformatie van het bedrijfsleven voort. Maar wanneer kun je je als organisatie het beste bij die vernieuwing aansluiten? Om een mogelijk antwoord te geven, hield GAC op 23 mei een klantendag waarin Microsoft Business Central de boventoon had.

Lees verder

GAC lanceert nieuwe Werken Bij website

23 april, 2019

Succes vloeit voort uit de juiste mensen op de juiste plaats. Met de lancering van een nieuwe Werken Bij website wil GAC kennis maken met zowel opkomend als ervaren talent dat een persoonlijke aanpak waardeert.

Lees verder
Chat met ons