GAC Business Solutions

GAC Projectportalen

Ondersteun effectief samenwerken

GAC Projectportaal is één centrale projectomgeving. U werkt hierin op gestructureerde wijze samen. Dit helpt u om met alle betrokkenen sneller tot betere projectresultaten te komen. Omdat het GAC Projectportaal uw communicatie versoepelt en eenduidig maakt, professionaliseert het uw uitstraling naar ketenpartners. Over de projecten heen vormt zich automatisch een kennisbank waarmee uw organisatie zijn voordeel kan doen. U kunt bij een volgend project nog sneller schakelen en bouwt uw kennisorganisatie verder op. 

Volg het webinar
header test 555 458

Eén professioneel projectdossier

projectinformatie structureren en beveiligen

Voor ieder project bestaat er een dossier in het GAC Projectportaal. In dit projectdossier bevinden zich uw projectdocumenten. Het bewezen Document Management System (DMS) van SharePoint Online staat tot uw beschikking en biedt onder meer versiebeheer, deelmogelijkheden, workflows en toegang tot online werken. 

Versiebeheer

Iedereen krijgt helder inzicht in wijzigingen. Omdat er feitelijk maar één versie in omloop is, worden er minder fouten gemaakt. Indien gewenst kan een audit trail de levenscyclus van documenten bijhouden.

Delen

SharePoint helpt u informatie delen. Of het nu om één enkel document of het gehele projectdossier gaat. U bepaalt wie wijzigingen mag doorvoeren en wie slechts mag inzien.

Workflows

In sommige gevallen dienen documenten geaccordeerd te worden door meerdere partijen. Op basis van documentstatus of specifieke eigenschappen kunt u dit proces aansturen, om zo het autorisatieproces waar mogelijk te automatiseren.

Online werken

U kunt online documenten inzien en aanpassen; downloaden is overbodig. U werkt vanuit de browser met Office Online. Dit werkt niet alleen snel en soepel, maar kan ook op mobiele telefoon of tablet.

Succesverhalen achtergrondfoto Nathan

Passend voor uw organisatie

Configureer GAC Projectportalen naar wens

GAC Projectportalen kan automatisch projectsites aanmaken. U hoeft alleen te bepalen voor welk (type) projecten u deze sites wenst. Op deze portalen staan de belangrijkste gegevens en rapportages uit Dynamics NAV. Daarnaast vindt u hier toegang tot projectdocumenten die u met collega’s deelt en kunt u ideeën en notities uitwisselen. De projectpagina gebruikt u ook om externen uit te nodigen, zodat klanten en ketenpartners deel kunnen nemen aan de samenwerking. Is het project afgerond? Dan sluit u de toegang tot de informatie net zo eenvoudig af als u die in eerste instantie deelt. Hoe dat in praktijk onder meer helpt om meer offertes uit te brengen en overzicht te houden kunt u lezen in het succesverhaal van de Nathan Group.

SharePoint bij Nathan Group

Communiceer gestructureerd met Outlook

Outlook add-in voor GAC Projectportaal

Projectcommunicatie verloopt grotendeels via e-mail. Daarom wilt u belangrijke afspraken, mailberichten en bijlagen in de projectdossiers opslaan. GAC biedt hier de optionele Outlook add-in voor. U voegt hiermee automatisch e-mails en bijlagen toe aan het juiste projectdossier. Ook afspraken die binnen een project vallen worden aan dit dossier gekoppeld. Daarnaast is het mogelijk om bijlagen vanuit het projectportaal op te zoeken en direct via Outlook te verzenden. Het hele projectteam blijft zo op de hoogte, en de inhoud van e-mail en bijlagen wordt automatisch toegevoegd aan uw kennisbank.

16 003 Cb13vrijstaand 555X471 Tabletbasis02
Afbeelding Delve Met Hand 1

Niet op locatie? Geen probleem!

Mobiel werken met het GAC Projectportaal

Microsoft hanteert de Mobile First, Cloud First strategie en GAC sluit zich daar volledig bij aan. Binnen het GAC Projectportaal kunnen uw teams altijd bij de gegevens die ze nodig hebben; of dat nu met de laptop, tablet of telefoon is. U krijgt beschikking over de apps van Delve waarmee u alle inhoud van het Projectportaal en gerelateerde e-mail kunt doorzoeken en openen op uw mobiele telefoon of tablet.

Bouw uw eigen kennisbank op

GAC Projectportaal helpt kennisorganisaties groeien

Met het GAC Projectportaal bouwt u alle projectdocumentatie op in dezelfde omgeving. Hiermee blijft inzichtelijk welke keuzes er gemaakt zijn in de projecten en welke personen en partijen erbij betrokken waren. Dit alles is direct doorzoekbaar zodat u er bij toekomstige projecten uw voordeel mee kunt doen. Als u Dynamics NAV integreert met GAC Projectportaal heeft u hier ook nog eens alle relevante projectgegevens vanuit uw administratie tot uw beschikking.

16 003 Cb13vrijstaand 555X471 Tabletbasis03
skype2 png

Online overleggen en organiseren

Skype voor Bedrijven ondersteunt communicatie

In het GAC Projectportaal is Skype voor Bedrijven inbegrepen. Hiermee kunt u:

  • Online vergaderingen met collega’s en externen organiseren;
  • Met teamleden over het project chatten;
  • Het scherm van projectteamleden bekijken en overnemen;
  • Online de beschikbaarheid van projectteamleden zien.
16 003 CB2 Achtergrond Foto Max1170 Mooiland

Hendriks SGR

“Wij gebruiken de projectsites om informatie en bestanden te delen met onze grotere opdrachtgevers. Zij zijn zo tevreden dat wij vanwege onze professionaliteit en structuur hierin worden genoemd bij prospects. Daarnaast hebben wij ons meerwerk veel steviger in de hand dan voorheen.”

- Marith Bloem, Controller Hendriks SGR

16 003 CB2 Achtergrond Foto Max1170x X Office365

Alphatron Medical

“Wij zijn actief met onze PACS-systemen bij verschillende ziekenhuizen. Implementaties bij ziekenhuizen en afdelingen daarbinnen vliegen wij als een project aan. Office 365 ondersteunt ons ook in het beheer van de hardware- en softwareconfiguraties. Wij weten precies welke configuratie van componenten en versies waar staat. Dit vereenvoudigt ons werk bij service en updates. Met de Outlook add-in van GAC archiveren wij belangrijke e-mails en bijlagen van de verschillende afdelingen in het ziekenhuis zodat iedereen op de hoogte is.”

- Patrick Zondag, manager productgroep PACS Alphatron Medical 

16 003 Cb13vrijstaand 555X471 Mobielscreena02

De voordelen GAC Projectportalen

•             Hoger projectresultaat;
•             Minder zoektijd;
•             Minder fouten;
•             Minder reistijd;
•             Meer flexibiliteit projectteams;
•             Hogere beschikbaarheid;
•             Uniforme uitstraling;
•             Interne procesverbetering.

CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Wilt u tijd besparen en de samenwerking versoepelen?

Wilt u de samenwerking met partners en klanten verbeteren, tijd besparen en meer mogelijkheden krijgen om uw projecten uitgebreid te analyseren? Wij demonstreren u graag de mogelijkheden van het GAC Projectportaal en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Maak een afspraak Stel een vraag
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons