GAC Business Solutions
 • Branndbox GAC Innovation

  GAC Innovation Day

  Ervaar de toekomst van bedrijfssoftware

  Bent u op zoek naar hands-on ervaring om beslissingen over bedrijfssoftware op te baseren? Op de GAC Innovation Day ziet u zelf wat onze software voor uw bedrijf kan betekenen. Ga aan de slag met demo’s en stel vragen aan onze branche-experts. Ervaar hoe het is om met portaaltechniek toegang te krijgen tot gegevens in NAV, registreer uren met een app, gebruik Dynamics NAV 2015 via de tablet, en bekijk alle andere mogelijkheden van onze software. Vooraf inschrijven is niet nodig, iedere laatste donderdag van de maand bent u geheel vrijblijvend welkom op de GAC Innovation Day.

CB13 570X470 Webshop

Zien is geloven

Ervaar de mogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV

Kiest u voor een razendsnelle implementatie van Microsoft Dynamics NAV 2015 of is onze cloud-oplossing beter geschikt voor uw bedrijf? Kom langs op de GAC Innovation Day en probeer beide opties voor u een beslissing neemt. De toekomst is mobiel en transparant. Door slimme inzet van apps in uw omgeving kunnen medewerkers vanaf iedere locatie en met alle denkbare apparaten gegevens toevoegen aan, en ophalen uit, Microsoft Dynamics NAV. Met portalen op basis van SharePoint maakt u eenvoudig informatie via internet toegankelijk voor medewerkers, partners, en klanten. Ervaar de mogelijkheden van onze oplossingen en wissel van gedachten met onze branche-experts over toepassing binnen uw bedrijf. 

Innovation Day 2

Maak kennis met GAC

Innovatie, kennis en advies

 

 • Probeer de nieuwste apps voor Microsoft Dynamics NAV;
 • Ervaar de kracht van Office 365 & SharePoint tooling;
 • Werk samen en geef ruimte aan ideeën met intranetpagina’s;
 • Ervaar het werken met klantportalen voor het delen van gegevens;
 • Test mobiele oplossingen voor Het Slimme Werken;
 • Gebruik Microsoft Dynamics NAV 2015 voor snelle analyses;
 • Probeer de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV;
 • Ervaar een rolgebaseerde werkomgeving;
GAC Op Kaart

Kom langs bij GAC

U hoeft vooraf niet te reserveren om langs te komen op de GAC Innovation Day. Iedere laatste donderdag van de maand staan we voor u klaar.  

 

Ons bezoekadres is:

De Scheper 307
5688 HP Oirschot

 

Gebouw      Lobby

CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Ontdek kansen op de GAC Innovation Day

Heeft u vragen over de GAC Innovation Day. Wilt u liever een persoonlijk gesprek of een demonstratie aanvragen? Neem contact met ons op. GAC staat voor u klaar. 

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons