GAC Business Solutions

GAC Document Capture

Inkomende facturen scannen, herkennen & verwerken

De handmatige verwerking van inkoopfacturen is tijdrovend en foutgevoelig. Vooral het invoeren, koppelen van de juiste grootboekrekeningen, fiatteren en archiveren nemen de nodige tijd in beslag. Daarnaast is het goedkeuren van facturen op papier of via e-mail een onoverzichtelijk proces dat vaak leidt tot vertraging en onnodige fouten. GAC laat u graag kennismaken met GAC Inkoopfactuurscanning; een oplossing die zorgt voor een automatische en foutloze verwerking van facturen in Microsoft Dynamics NAV. Hierdoor bespaart u veel tijd en versnelt u processen. U profiteert direct van deze voordelen en verdient de investering snel terug.

Cb13vrijstaand 570X470 Optsurfacelumiafrontfactuurscannen

Tijd besparen & foutloos werken

Steeds meer bedrijven gaan over op digitale facturering, een proces waarbij Document Capture niet kan ontbreken. De factuur wordt gestuurd naar een door u gekozen e-mailadres en komt direct in Microsoft Dynamics NAV terecht. De fysieke facturen die binnenkomen kunnen worden gescand en gemaild naar datzelfde e-mailadres waarna het automatische proces van afhandeling wordt gestart. Dit gebruiksvriendelijke proces omvat het accorderen van facturen met uitgebreide mogelijkheden voor het doen van aanpassingen, toevoegen van opmerkingen en het definiëren van vervolgacties. 

Download hier de factsheet

De voordelen in het kort

  • Typewerk minimaliseren door scanning en herkenning van facturen op basis van templates
  • Terugdringen papieren archivering, besparing van tijd en meer inzicht door automatisch digitaal archiveren
  • Overzichtelijk en flexibel digitaal goedkeuringsproces
  • Automatischische goedkeuring, fiatteur wordt op de hoogte gesteld van goedkeuringsaanvragen via e-mail
  • Goedkeuring via website zodat alleen internettoegang een voorwaarde is om te fiatteren
CB1 Achtergrond Foto 862X572 Sharemanagement
16-052 CB9 Contact(1180x454)D

Demonstratie of meer informatie?

We kunnen de functionaliteit en de voordelen in minder dan een uur van uw tijd met u doornemen, een kleine moeite voor een significante tijdsbesparing. Onze Document Capture specialist staat u graag te woord. 

Webinar bijwonen? Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Webinar bijwonen?

Chat met ons