GAC Business Solutions
 • 17 016 Brandboxbinnendienstvisual 1900X680 B

  GAC Binnendienst

  Snelle afhandeling van uw verzoeken

  Als klant van GAC kunt u op ons rekenen. Uw accountmanager draagt daar samen met de GAC Binnendienst zorg voor. Vanzelfsprekend kunt u in eerste instantie altijd bij de accountmanager terecht. De GAC Binnendienst is aanvullend beschikbaar voor snel antwoord op vragen, informatie rondom licenties en bijbestellingen. Ook zorgen wij dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen GAC. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. 

Angelique Gouka

Sales/Management Support Medewerker

“Ik ondersteun sales en management al meer dan acht jaar als Sales/Management Support Medewerker van GAC."

Anoeska Sardjoe

Accountmanager Binnendienst

“Met meer dan tien jaar ervaring bij GAC ken ik ons productportfolio én de klanten. Dat helpt mij fungeren als spil tussen de verschillende afdelingen.” 

"Wij zorgen voor soepele afhandeling van uw vragen en verzoeken."
17-016 CB13 Vrijstaand (570x470)SW

Uw aanspreekpunt

 

De GAC Binnendienst staat voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen voor:

 • Offertes
 • Antwoord op (urgente) vragen;
 • Vragen omtrent licenties;
 • Bijbestellingen;
 • Vragen over geplaatste orders.

 

 


Wij staan voor u klaar

Als GAC willen wij met onze dienstverlening het hoogst haalbare niveau van klanttevredenheid bereiken. Uw accountmanager is daarbij uw eerste aanspreekpunt. Bij technische en inhoudelijke vragen kunt u de GAC Servicedesk bellen en GAC Resourceplanning beantwoordt vragen over de planning. De GAC Binnendienst vult deze dienstverlening aan als intern aanspreekpunt. Wij werken aanvullend op de accountmanager en houden u tevens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen GAC. U kunt ons bereiken per telefoon op 0499 58 28 28 of met de mail via sales@gac.nl

Chat met ons