This is not password protected
DATUM
18/02/2021
TIJD
16:00 - 16:45
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Ken je de term ‘boardroom of the future’? De tijd waarin de bedrijfsstrategie alleen werd bepaald door de directie van een organisatie is voorbij. In het nieuwe normaal worden organisaties indirect gedwongen tot samenwerking op een manier waarop kan worden ingespeeld op de markt en zijn trends.

Tegelijkertijd staat ook het competitieve voordeel ten opzichte van je concurrenten onder druk. De kans is meer dan ooit aanwezig dat jouw organisatie de slag mist en hierdoor niet de gewenste groei kan bereiken.

Tijdens het webinar van 18 februari laten we zien hoe de data uit jouw groothandel of online retail organisatie, kan worden omgezet in de juiste KPI’s. Hoe creëer je de juiste inzichten om tot onderbouwde beslissingen te komen die groei realiseren?

Ben je benieuwd welke data binnen jouw organisatie kan worden verzameld en hoe dit kan worden vertaald naar een scherm voor iedere afdeling en de ‘boardroom’? Schrijf je dan in voor dit webinar.

16.00 16.45
Datagedreven groei met Power BI
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Bas Tiggelman

GAC Business Solutions

Bas vervult binnen GAC de rol Sales Manager Groothandel en is specialist met betrekking tot SAAS ERP. Door zijn jarenlange ervaring is Bas goede sparringpartner om bedrijfsprocessen aan te laten sluiten op de standaard processen van Business Central en Trade365. Zijn doelstelling is bedrijven digitaal te laten transformeren. Door zijn passie en bevlogenheid is er altijd een oplossing.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together