DATUM
2016-05-18
TIJD
10:00 - 13:00
LOCATIE
Microsoft Nederland
Evert van de Beekstraat 354, Schiphol
Terug naar overzicht

Wat heeft prioriteit bij de ontwikkeling van uw organisatie? Re-integratie? Kwaliteit van de dienstverlening? Commercie? Blijvende zorg voor de mensontwikkeling? Alles tegelijk? Professionalisering vraagt om focus, maar de uitvoering van de Participatiewet, Wet Sociale Werkvoorziening en voorzien in werk & inkomen dwingt uw organisatie al snel in een spagaat. Samen naar oplossingen zoeken kan dit voorkomen. GAC nodigt u daarom uit om op 18 mei bij Microsoft Nederland op Schiphol met vakgenoten van gedachten te wisselen en ervaringen te delen.

Atlant Groothandel 180  baanbrekers 180 2  baanbrekers 180  Atlant Buiten 180

 

Dagprogramma

10.00 – 10.20 Introductie & visie Microsoft en GAC

10.20 – 10.45 Inzichten voor uw netwerkorganisatie (met Power BI)

10.45 – 11.10 Pauze

11.15 – 11.45 Regiefunctie versterken met Clientdossiers (in Office 365)

11.45 – 12.15 Beveiliging van gevoelige gegevens (in Office 365)

12.30 – …      Lunch

Inzichten voor uw netwerkorganisatie (met Power BI)
Uw organisatie onderhoudt een netwerk van mogelijkheden om mensen aan het werk te krijgen. Maar hoe rapporteert u deze professionalisering? GAC laat zien hoe u met Power BI interne en externe bronnen kunt combineren om prestaties inzichtelijk te maken. Wij geven een indruk van de laatste technieken en laten zien hoe u complexe materie eenvoudig in beeld krijgt.

SW Dag Body Power BIB

Regiefunctie versterken met Clientdossiers (in Office 365)
Zorg voor cliënten is een constante factor. Slim opgezette cliëntdossiers helpen u regie te houden en optimaliseren de samenwerking binnen uw teams. Bekijk hoe Office 365 en SharePoint ondersteuning bieden bij samenwerking en een werkplek voor wisselende teams faciliteren.

GAC_Groep _Clientensite _600

Beveiliging van gevoelige gegevens (in Office 365)
Zeker bij een clouddienst als Office 365 is informatieveiligheid cruciaal. Wij behandelen verschillende niveaus en perspectieven van beveiliging. Aan bod komen onder meer: fysieke beveiliging, multifactor authentication en rechten in SharePoint Online en Exchange Online. Wij staan ook stil bij de zekerheden van het Compliance Center.

Schrijf u vandaag in
Ontdek op 18 mei samen met vakgenoten en GAC nieuwe mogelijkheden om uw organisatie verder te professionaliseren. Wij nodigen u van harte uit om bij Microsoft Nederland op Schiphol ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. U kunt zich via onderstaande link inschrijven. Het event is inclusief Lunch en er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Fotomateriaal met dank aan de Atlant Groep & Baanbrekers

YOU GAC
Growing Together