DATUM
2015-10-09
TIJD
09:30 - 15:30
LOCATIE
GAC Business Solutions
De Scheper 307, Oirschot

U bent van harte welkom bij de GAC Kennissessie op donderdag 9 oktober in Oirschot. Deze informele, inspirerende sessie staat in het teken van de belangrijkste Microsoft innovaties voor uw organisatie. Met de dynamische business oplossingen van Microsoft heeft u altijd en overal de beschikking over de juiste informatie. We laten u de nieuwste innovaties zien rondom online werken en het gebruik van real time dashboards om uw organisatie te besturen.

Onder de deelnemers van deze kennissessie wordt een Nokia Lumia Windows Phone verloot!

Introductie en marktontwikkelingen
Tijdens deze sessie praten wij u graag bij over de IT trends en ontwikkelingen in uw branche. Cloud, werken met verschillende devices, vraag naar één business solution, (beveiligde) informatie delen en zelfservice ERP zijn enkele software trends die wij in de markt zien. Tijdens deze sessie wordt de toekomstvisie en strategie van GAC en Microsoft op deze trends toegelicht.

Ontwikkelingen Microsoft Dynamics NAV (NAV2015)
In deze sessie laten we u zien welke ERP trends voor u van waarde zijn. Wij vertellen u meer over de productontwikkelingen die GAC heeft gerealiseerd voor uw branche. Daarnaast heeft Microsoft afgelopen juli de nieuwste NAV versie aangekondigd: Microsoft Dynamics NAV 2015. Wij vertellen u graag wat u mag verwachten van de laatste versie en wat deze voor uw organisatie kan betekenen.

Effectiever werken met SharePoint Online (Office365)
Iedereen weet wat hard werken is. Ervaringen zetten aan tot het structureren van processen, welke grotendeels met Microsoft Dynamics NAV kunnen worden ondersteund. De praktijk is echter veranderlijk, omdat iedere klant, ieder project of iedere order anders is. Dit vraagt veel flexibiliteit van uw medewerkers. GAC introduceert oplossingen gebaseerd op SharePoint Online, waarmee effectiever samenwerken (in de keten) snel kan worden bereikt. Uiteraard volledig geïntegreerd met uw Microsoft Dynamics NAV omgeving. In deze sessie worden praktijkcases toegelicht, compleet met ROI-berekeningen.

Promo: Office365/SharePoint Online Bootcamp
Alle deelnemers aan de kennissessie ontvangen een voucher voor een basistraining Office365/SharePoint Online, ter waarde van €365,- per persoon. Locatie: Oirschot. In te wisselen van Oktober 2014 tot Februari 2015. 

STL Group als eerste wereldwijd live met Microsoft Dynamics NAV 2015 
STL Group is merk-eigenaar van onder andere Lenco en handelt in consumenten elektronica. Sinds 2006 werkt STL met Microsoft Dynamics NAV en zijn ze klant van GAC. In 2013 hebben GAC en STL zich gezamenlijk aangemeld voor het Technology Adoption Program (TAP) programma van Microsoft. Middels het TAP programma implementeert Microsoft met een selecte groep partners en klanten haar pilot versie van NAV om in een zo vroeg mogelijk stadium operationele feedback te krijgen ter verrijking van de definitieve versie. Peter Derks, manager IT en Roel Verbruggen, Financial Controller van de STL Group  delen graag met u zijn ervaringen van dit project.

Mini Afbeelding 180X Gh  Training 180  Office -365-GAC  Apps Afbeelding 180

Programma in het kort

09.30 – 10.00: Aanvang met koffie/thee en versnapering (appelflappen/worstenbroodjes)

10.00 – 10.30: Introductie en marktontwikkelingen

10.30 – 11.15: Ontwikkelingen Microsoft Dynamics NAV (NAV2015)

11.15 – 11.30: Koffiepauze

11.30 – 12.30: Effectiever werken met SharePoint Online (Office365)

12.30 – 13.15: Lunch

13.15 – 14.00: STL Group als eerste wereldwijd live met Microsoft Dynamics NAV 2015 

14.00 – 14.30: Afsluiting en verloting Windows Phone

14.30 – 15.30: Borrel en netwerken

Tot 9 oktober!

Graag ontvangen u wij op donderdag 9 oktober vanaf 09.30 uur in Oirschot. Deelname inclusief de lunch is kosteloos. Wij vernemen graag uiterlijk voor 6 oktober wie wij van uw organisatie mogen verwelkomen. Aanmelden is snel geregeld via onderstaand formulier. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

Mochten er vooraf nog vragen zijn dan beantwoorden wij deze uiteraard graag.

YOU GAC
Growing Together