DATUM
13/05/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Webinar: Power BI in de praktijk

Op tal van plekken wordt data vast gelegd, of het nu gaat om je ERP, CRM of e-commerce systeem of bronnen als Excel, Google Analytics of zelfs on premise databases. Met Power BI visualiseer je alle data, die je tot je beschikking hebt.

In dit webinar gaan we in op concrete voorbeelden uit de praktijk en laten we zien hoe Power BI helpt bij het nemen van beslissingen. Daarnaast zoomen we ook in, wat de toegevoegde waarde is door je front office data te gebruiken en zelfs te combineren met je back office gegevens.

10.00 10.15
Introductie Power BI
10.15 10.35
Praktijkvoorbeelden groothandel & productie bedrijven
10.35 11.00
Praktijkvoorbeelden front office processen (crm, customer service)
Schrijf je in voor het webinar
Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Rob Kuijpers

GAC Business Solutions

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

YOU GAC
Growing Together