DATUM
2017-06-22
TIJD
09:00 - 16:00
LOCATIE
GAC Business Solutions
De Scheper 307, Oirschot
Terug naar overzicht

Nieuwe oplossingen transformeren groothandels en productiebedrijven. Om daarvan te profiteren is vaak niet meer dan een upgrade nodig. GAC nodigt u van harte uit om op 22 juni in Oirschot mee te praten over kansen die de digitale transformatie biedt. Dynamics NAV, CRM, Office 365 en Power BI complementeren elkaar. One Microsoft zet de focus op de versterkende effecten die dit biedt. U krijgt nog meer mogelijkheden om slim en effectief te werken.

Als ondernemer heeft u constant te maken met veranderende marktomstandigheden. Daarnaast is tegenwoordig iedereen mobiel bereikbaar. Telefoons en tablets bieden overal toegang tot internet. De grens tussen werk en privé vervaagt. Doelgericht nadenken over mobiliteit is een must. Met behulp van apps wordt werken flexibeler. Deze apps geven u krachtige nieuwe tools om in te spelen op actuele (klant)vragen.

Uw klanten kennen u al voordat u hen kent
Uw klanten worden veeleisender en zoeken actief op internet naar informatie. Ze kennen u al voordat u hen kent. Snelle levering, up-to-date informatie en efficiënt werken zijn een must.

Ongekende nieuwe kansen voor groothandels en productiebedrijven Dat geeft groothandels en productiebedrijven ongekende nieuwe kansen om digitaal te innoveren en te transformeren. Op onze Kennissessie praten wij u bij over de route van Microsoft, de look&feel van de One Microsoft-productfamilie en over de upgrademogelijkheden van oudere versie van Dynamics NAV naar Dynamics NAV 2017.

Schrijf u in voor deze kennissessie
Graag ontvangen u wij op donderdag 22 juni vanaf 09.30 uur in Oirschot. Deelname inclusief lunch is kosteloos. Wij vernemen graag voor 19 juni wie wij van uw organisatie mogen verwelkomen. Aanmelden is snel geregeld … Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

Tot 22 juni!

Programma in het kort

9.30 uur – 10.00 uur     Ontvangst

10.00 uur – 10.45 uur   Welke middelen kunt u inzetten om aan meer klanten te komen?

10.45 uur – 11.30 uur   De One Microsoft oplossing als uw productiviteitsplatform

11.30 uur – 12.00 uur   Welke upgrade scenario’s zijn er voor u mogelijk?

12.00 uur – 13.00 uur   Lunch

13.00 uur – 14.00 uur   Meer inzicht met Power BI / hoe vereenvoudigt u uw processen met Power Apps?

14.00 uur – 14.45 uur   Upgraden maakt digitaal transformeren mogelijk – Vespo Groep

14.45 uur – 15.30 uur   De digitale transformatie in de voetbalwereld volgens Ed Janssen

15.30 uur                         Afsluiting

De digitale transformatie in de voetbalwereld volgens Ed Janssen

Ook in het voetbal is de digitale transformatie volop in beweging. Een voorbeeld hiervan is het zogenoemde HawkEye-systeem om de doellijn te bewaken. Ed Janssen, senior scheidsrechter van de KNVB, praat u bij over de ontwikkelingen die in het voetbal worden toegepast en dat we eigenlijk niet ontkomen aan de digitale transformatie.

YOU GAC
Growing Together