This is not password protected
DATUM
08/05/2020
TIJD
13:00 - 14:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Webinar: Wat je wel en niet moet doen op het gebied van B2B E-Commerce

Hoe richt je je webshop optimaal in, waar moet je rekening mee houden? En wat moet je wel en vooral niet doen? In webinar uit de E-commerce Friday reeks, gaan we in op wat klanten wel en niet moeten doen binnen het Sana Commerce B2B webshop.

Mark Heesters en Charon Konings staan eerst stil bij de laatste B2B e-commerce trends van 2020, om vervolgens met praktijk voorbeelden de do’s en don’ts te tonen.

13.00 13.20
Trends B2B e-commerce 2020
13.20 14.00
Do's & Don'ts op het gebied van B2B E-commerce met praktijkvoorbeelden
Schrijf je in voor het webinar
Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Mark Heesters

GAC Business Solutions

Mark Heesters is binnen GAC E-Commerce consultant en helpt klanten de juiste keuzes te maken rondom E-Commerce. Met zijn enthousiasme en ruime ervaring in E-Commerce zal hij altijd de vraag achter de vraag blijven stellen om samen te groeien!

YOU GAC
Growing Together