DATUM
2015-12-10
TIJD
16:00 - 17:00
LOCATIE
Webinar
Terug naar overzicht

Iedereen moet eenvoudig met ERP kunnen (samen)werken. Het onlangs uitgebrachte Dynamics NAV 2016 maakt dit mogelijk. GAC deed bij Honeywell Customized Comfort Products als eerste in Nederland ervaring op met de nieuwste versie van de bedrijfssoftware van Microsoft. Wij delen onze ervaringen graag met u op 10 december om 16:00 uur via het Webinar – What is new in Dynamics NAV 2016.

What’s new in Dynamics NAV 2016?
Bij dit webinar laten we u om te beginnen kennis maken met de belangrijkste nieuwe functies in Dynamics NAV 2016. We laten zien hoe u dankzij optimalisaties aan de webclient nog beter mobiel kunt werken. Ook komen customization extensions aan bod. Dit is een nieuwe werkwijze die zorgt dat eenvoudige aanpassingen aan uw manier van werken binnen een standaard upgrade mee te nemen zijn.

Universal Apps
Via apps kunnen medewerkers direct toegang krijgen tot de delen van Dynamics NAV die ze voor hun eigen werkzaamheden nodig hebben. Apps zijn bijna zonder uitleg te gebruiken en versoepelen het dagelijks werk. Om implementatie en gebruik te ondersteunen, werkt Dynamics NAV 2016 met Universal Apps. Deze apps kunnen automatisch op de laptop, tablet en smartphone worden gebruikt. Dat scheelt ontwikkeltijd en geeft u de vrijheid om uw apparatuur op uw manier van werken af te stemmen. U hebt altijd uw informatie bij de hand. Raadpleeg waar dan ook uw klantgegevens, bel direct met uw contactpersoon en leg uw verkoopprestaties vast.

Verbetering financieel beheer
Met vernieuwingen zoals Cash Flow Forecast en verruimde ondersteuning van meerdere valuta houdt u grip op uw organisatie.

Documentmanagement
Dynamics NAV 2016 biedt nieuwe mogelijkheden om overzicht op uw eigen documentstromen te krijgen en maakt toegang voor (keten)partners en klanten eenvoudiger.

E-everything
Dynamics NAV 2016 ondersteunt uw organisatie met E-everything in de breedte. Ingebouwde OCR laat u papieren documenten zoals inkoopfacturen digitaliseren en opnemen in workflows; zelfs als ze met een smartphone op de foto gezet zijn. Maak een foto van een bon en verwerk deze direct in Dynamics NAV. U heeft het gereedscap om uw factuurstroom volledig te digitaliseren. Binnen dit onderwerp hebben wij ook aandacht voor de ingebouwde Word editor en standaard ondersteuning van valutabeheer. Samenwerking in de keten binnen de EU wordt eenvoudiger gemaakt dankzij de ondersteuning van de nieuwste PEPPOL standaard in Dynamics NAV 2016. Hierdoor kunnen bedrijven (en overheden) eenvoudiger data en bestanden uitwisselen tussen systemen.

Workflows
Verbeter de grip op uw processen met de nieuwe manier om workflows in te stellen en te beheren. Dynamics NAV 2016 biedt mogelijkheden om snel nieuwe workflows in te voeren en bestaande workflows aan te passen.

Power BI
Microsoft Dynamics NAV 2016 brengt uw goederenstromen (zelfs letterlijk) in kaart. Power BI speelt daarin de hoofdrol. Met dit gereedschap kunt u heel eenvoudig logistieke en andere gegevens in beeld brengen. Zet uw KPI’s direct op een eigen dashboard en hou zaken als omzet per artikelgroep en winst en verliesrekeningen in de gaten. Opvallende afwijkingen zijn in één oogopslag zichtbaar en u kunt direct inzoomen op de oorzaken. Hoe dat in praktijk werkt, laten wij u binnen de webinar graag zien.

Inkoopfactuur 2 (21)  Power -BI-180-logistiek  Inkoopfactuur 5  Inkoopfactuur 3

Schrijf u vandaag nog in
Op donderdag 10 december om 16:00 uur praten wij u in drie kwartier bij over de voordelen en vernieuwingen in Microsoft Dynamics NAV 2016. Schrijf u vandaag nog in voor het Webinar – What is new in Dynamics NAV 2016. Na aanmelding ontvangt u een e-mailbevestiging. Ongeveer 15 minuten voor aanvang ontvangt u een tweede e-mail met daarin de link naar het webinar. Deelname aan deze webinar is gratis. In 2016 volgt nog een uitgebreidere Kennissessie over dit onderwerp. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven.

Houd ons Youtube en Ustream kanaal in de gaten voor live verslagen van events of om eerdere opgenomen webinars terug te kijken.

YOU GAC
Growing Together