DATUM
2015-12-17
TIJD
09:00 - 11:00
LOCATIE
Webinar
Terug naar overzicht

Uw Dynamics NAV database bevat een schat aan informatie. Er zijn vele manieren om deze data te delen en inzichtelijk te maken. Maar welke tool is het meest geschikt voor uw organisatie. Wat is het verschil tussen de beschikbare oplossingen. Wij laten zien welke tools wij gebruiken en wat de (on)mogelijkheden van de verschillende oplossingen zijn. Volg de webinar over “Hoe krijg ik inzicht” op 17 december van 09:30 tot 10:15 en u bent in een drie kwartier op de hoogte van alle mogelijkheden en de voordelen voor uw organisatie. Schrijf je snel in!

Real-time analytics vanuit Dynamics NAV
Omdat data steeds sneller beschikbaar komt kunnen organisaties proactiver worden in hun besluitvorming. Doordat BI tools eenvoudiger en toegankelijker worden, zijn medewerkers zijn niet meer afhankelijk van IT afdelingen om de nodige inzichten te verkrijgen. Aan de hand van concrete voorbeelden laten we zien welke informatie u uit uw Dynamics NAV omgeving kunt halen en welke tooling voor welk specifiek doel het beste geschikt is. We zetten de mogelijkheden van Jet Essentials, Power BI en QlikView op een rij.

Agenda

  • Hoe zien we Business Intelligence vandaag de dag?
  • Rapporteren, analyseren, visualiseren & delen
  • Jet Essentials, Power BI & QlikView; wanneer past welke tool?
  • Voorbeelden uit de praktijk

 

Inkoopfactuur 2 (21)  Power -BI-180-logistiek  Power BI-180-1  Power -qlik -180

Schrijf u vandaag nog in
Op 17 december om 09:30 uur praten wij u in drie kwartier bij over Business Intelligence in combinatie met Microsoft Dynamics NAV. Schrijf u vandaag nog in voor Rapportage en BI tools | Hoe krijg ik inzicht?. Na aanmelding ontvangt u een e-mailbevestiging. Voor aanvang ontvangt u een tweede e-mail met daarin de link naar het webinar. Deelname aan deze webinar is gratis.

Houd ons Youtube en Ustream kanaal in de gaten voor live verslagen van events of om eerdere opgenomen webinars terug te kijken.

YOU GAC
Growing Together