DATUM
2020-05-28
TIJD
10:30 - 11:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Webinar: Project Service Automation voor ICT en consultancy bedrijven

De huidige ontwikkelingen zorgen ervoor dat het nog belangrijker is geworden om actueel inzicht te hebben in de projecten. Blijf ik binnen budget? Hoe ver staan we in het project? Hoe is het gesteld met de productiviteit van de medewerkers? Hebben en houden we voldoende werk?

Vele vragen waarop een antwoord wenselijk dan wel noodzakelijk is. De PSA365 oplossing die in samenwerking met Microsoft is ontwikkeld op het Dynamics 365 platform geeft dit inzicht. Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt?

Neem dan deel aan het webinar op 28 mei en je wordt binnen één uur bijgepraat over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

10.30 10.40
Introductie GAC & Microsoft Platform
10.40 11.25
Presentatie PSA365
11.25 11.30
Projectmethodiek & referenties
Schrijf je in voor dit webinar
MIGNON COENEN

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

ALEX FRIJTERS

GAC Business Solutions

Alex is binnen GAC het commerciële aanspreekpunt voor de organisatie die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond en ervaring vanuit de financiële sector weet hij wat er speelt. Hij denkt graag mee hoe processen middels digitalisatie beter ingericht kunnen worden om op die manier de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

YOU GAC
Growing Together