DATUM
2020-10-13
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
GoToWebinar
Terug naar overzicht

Ben jij benieuwd waarom klanten bij je vertrekken?

Het genereren van nieuwe klanten is een uitdagend proces, zeker wanneer het economisch slechter gaat. Het is in zo’n periodes nog belangrijker om bestaande klanten binnenboord te houden. Toch hebben veel bedrijven amper grip op deze uitstroom. Weet jij waarom klanten bij jouw organisatie vertrekken?

Het is een bekend fenomeen, pas wanneer de omzet terugloopt, wordt er gekeken naar waarom klanten weglopen. Maar waarom lopen ze weg? In de meeste gevallen simpelweg omdat ze te weinig aandacht krijgen en problemen niet snel genoeg worden opgelost. De sales professional heeft op zijn beurt geen idee welke service cases er actueel zijn. Daarmee worden ze pas geconfronteerd zodra de klant opzegt.

Daarbij komt dat klanten meer en meer eisen van een leverancier. De B2B markt schuift op richting de B2C markt, klanten verwachten direct (24/7) antwoord op hun vragen en eigenlijk ook nog via hun voorkeurskanaal. Op welke kun je deze klanten voorzien van een optimale service en klantbeleving?

Tijdens dit webinar laten Rob en Martijn vanuit enkele branche uitdagingen zien hoe Dynamics 365 Customer Service hier antwoord op geeft. Daarbij komen onder meer de volgende onderdelen aan bod:

  • Vastleggen van cases
  • Processturing m.b.v. SLA’s en service contracten
  • Werk verdelen met wachtrijen
  • Kennis borgen met centraal kennisbeheer
  • Inzicht in het customer service proces met Power BI
10.00 10.10
Inzicht in branche uitdagingen
10.10 10.20
Korte introductie Dynamics 365 platform
10.20 11.00
Showcase Dynamics 365 Customer Service
Schrijf je in voor het webinar
Rob Kuijpers

GAC Business Solutions

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

YOU GAC
Growing Together