DATUM
2019-03-20
TIJD
12:30 - 16:30
LOCATIE
High Tech Campus
High Tech Campus 1 (of Professor Holstlaan 4), Eindhoven
Terug naar overzicht

U bent van harte welkom bij de Kennissessie: “Wendbaarheid door standaardisatie in de Sociale Werkvoorziening” op 20 maart op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens deze kennissessie zoomen we met u in op de laatste ontwikkelingen in de branche. En we laten zien hoe u hier op in kunt spelen met de nieuwe SW Vision+ oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365.

De nieuwe Participatiewet brengt grote veranderingen teweeg binnen de traditionele sociale werkvoorziening. De sociale werkplaats transformeert naar een duurzaam detacheringsbedrijf en moet op eigen benen staan. Reden waarom nu het moment is om uw huidige IT landschap tegen het licht te houden en te kiezen voor standaardisatie van processen en informatie voorziening.

U verlaagt uw IT kosten door afscheid te nemen van eilandautomatisering en vergroot tegelijkertijd uw wendbaarheid om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Anticiperend op deze veranderingen heeft GAC een totaal vernieuwd concept voor de SW branche gelanceerd met de naam SW Vision+. Met als doel; u een toekomst vaste oplossing te bieden, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365. Tijdens de kennissessie gaan we samen met u op zoek naar hoe u meer wendbaarheid brengt in uw organisatie en hoe SW Vision+ daar aan bijdraagt.

Ook nemen we u mee in de voordelen en nieuwe functionaliteiten van SW Vision+ en de integratie met andere systemen. We gaan in op kostenbesparing en vereenvoudiging van uw werkzaamheden. Ook demonstreren we de rol die portalen spelen in het verbeteren van interacties tussen uw medewerkers onderling, en met opdrachtgevers. Voor de praktijk is ook aandacht. Gastsprekers zoals Erik Hendrich van Baanbrekers nemen u mee in inspirerende praktijkvoorbeelden en bieden u de gelegenheid ze de oren van het hoofd te vragen.

Wij heten u graag van harte welkom vanaf 12.30 op 20 maart in Eindhoven bij de High Tech Campus. Het event is inclusief Lunch & Netwerkborrel en er zijn geen kosten aan verbonden.

Dagprogramma

12.30 – 13.00: Ontvangst & Lunch

13:00 – 14.00: Sessie 1: SW Vision+ en de nieuwste versie van Microsoft Dynamics 

14.00 – 15.00: Sessie 2: SW Vision+, HR en Salarisverwerking in Dynamics 365

15.00 – 15.15: Korte pauze

15.15 – 15.45: Sessie 3: SW Vision+ Clientdossiers met Compas, een praktijkvoorbeeld.

15.45 – 16.30: Presentatie Baanbrekers: de omslag van productie- naar mensonwikkelbedrijf, Erik Hendrich, Manager Bedrijfsvoering & Control 

16.30: Afsluiting & gelegenheid tot netwerken (borrel)  

Fotomateriaal met dank aan de Atlant Groep & Baanbrekers

YOU GAC
Growing Together