DATUM
25/02/2021
TIJD
14:00 - 14:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Met hoeveel software applicaties werk jij elke dag? De kans is groot dat de informatie die je ophaalt, nou eenmaal uit meerdere systemen komt. Denk bijvoorbeeld aan klantdata uit je ERP, die ook voor de salesafdeling belangrijk is. Het zorgt in veel organisaties voor een versnipperd klantbeeld. Hoe voorkom je dat je in meerdere systemen moet kijken om een volledig beeld van je klant te krijgen?

Laat data uit meerdere systemen samen komen in dashboards en genereer direct inzicht. Tijdens dit webinar laten Martijn en Rob zien hoe je data voor je sales organisatie laat werken. Kan jouw organisatie tijd besparen bij het maken van rapportages voor sales meetings, of het telkens bij elkaar opvragen van klantinformatie? Schrijf je dan in voor dit webinar.

14.00 14.30
Hoe kun je data voor je sales organisatie laten werken: van data naar inzicht
Schrijf je in voor het webinar
Rob Kuijpers

GAC Business Solutions

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

Martijn van Laarhoven

GAC Business Solutions

Martijn vervult binnen GAC de rol van sales professional en werkt dagelijks met de oplossingen die GAC kan bieden. Hij is binnen GAC voor onze (toekomstige) klanten het aanspreekpunt voor het CRM vakgebied. Tijdens demo’s en webinars deelt Martijn zijn kennis uit de praktijk.

YOU GAC
Growing Together