This is not password protected
DATUM
23/11/2021
TIJD
16:00 - 16:45
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Voor veel productiebedrijven die maatwerk leveren is het gebruikelijk om voor iedere order een nieuw ontwerp te maken (Engineering to Order, ook wel ETO). Deze tijdrovende klus legt niet alleen druk op de engineeringsafdeling, maar resulteert vaak ook in lange doorlooptijden.

Eindklanten worden veeleisender en verwachten steeds snellere levertijden, ook wanneer het gaat om maatwerkproducten. Om als producent snel en scherp te kunnen leveren, ben je genoodzaakt om te investeren in zowel kortere levertijden als unieke product specificaties. Om dit te kunnen realiseren bewegen veel bedrijven naar Configure to Order (CTO). Met CTO ben je in staat om bestaande elementen te hergebruiken en blijf je niet steeds het wiel opnieuw uitvinden.

Hoe kan een ERP, CRM en low code platform je hierbij helpen? In dit webinar laten we je zien hoe we CTO processen ondersteunen vanuit Production365 en dit slim aanbieden aan verkopers middels Dynamics 365 Sales en Power Apps.

 

16.00 16.25
CTO met Production365
16.25 16.45
Offerte- en product configuratie vanuit Dynamics 365 Sales en Power Apps
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together