DATUM
2020-06-26
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Voelen bezoekers van jouw webshop zich persoonlijk benaderd en behandeld? Win klanten voor je – en hou ze vast – door een fantastische klantbeleving te bieden. Hoe? Dat laten wij je graag zien.

Geldt voor jouw klanten dat:

  • De online beleving gelijk is aan die van je fysieke locatie?
  • Prijzen en kortingen zowel on- als offline gelijk zijn?
  • Ze altijd persoonlijk aangesproken worden?

Verhoog conversie in je webshop
Tijdens dit webinar laten Charon Konings en Mark Heesters zien hoe je conversie in de webshop verhoogt. Schrijf je in en leer hoe je personalisatie eenvoudig invoert met behulp van de Sana Commerce omgeving.

Bied je klanten een optimale ervaring om ze aan je te binden

10.00 10.15
Laatste trends op het gebied van personalisatie in e-commerce
10.15 11.00
Demo & praktijkvoorbeelden
Schrijf je in voor het webinar
Mark Heesters

GAC Business Solutions

Mark Heesters is binnen GAC E-Commerce consultant en helpt klanten de juiste keuzes te maken rondom E-Commerce. Met zijn enthousiasme en ruime ervaring in E-Commerce zal hij altijd de vraag achter de vraag blijven stellen om samen te groeien!

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together