DATUM
2020-06-02
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Webinar: Supply Chain Optimalisatie

Binnen dit webinar introduceren we het Microsoft Platform, met Dynamics 365 Business Central en het Power Platform. We gaan daarbij in op de Trade365 module en laten zien waarom deze onmisbaar is voor onze groothandels klanten.

De focus ligt op het supply chain proces, waarbij vraag en aanbod bij elkaar komen. Maak orderverwerking nog eenvoudiger, door handige features als drag & drop document koppelen, debiteurenbewaking, digitale orderverwerking en RMA’s. De inkoper zorgt voor de juiste voorraad op het juiste tijdstip, door eenvoudig beheer van internationale zendingen, inkoop marge calculatie, ingangscontrole en leveranciersbeoordeling.

10.00 10.10
Introductie Microsoft Platform en Trade365
10.10 10.35
Snelle orderverwerking met Trade365
10.35 11.00
Effectief inkopen met Trade365
Schrijf je in voor het webinar
Bas Tiggelman

GAC Business Solutions

Bas vervult binnen GAC de rol Sales Manager Groothandel en is specialist met betrekking tot SAAS ERP. Door zijn jarenlange ervaring is Bas goede sparringpartner om bedrijfsprocessen aan te laten sluiten op de standaard processen van Business Central en Trade365. Zijn doelstelling is bedrijven digitaal te laten transformeren. Door zijn passie en bevlogenheid is er altijd een oplossing.

Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

YOU GAC
Growing Together