This is not password protected
DATUM
04/03/2021
TIJD
16:00 - 16:45
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Om ieder jaar weer een correcte forecast neer te zetten is het verzamelen van de cijfers van afgelopen jaar vaak het startpunt. Met deze cijfers, die hopelijk goed zijn, wordt een rapportage opgesteld die vervolgens vaak het fundament is van de nieuwe forecast. Kennis en ervaring van medewerkers eroverheen en het plan voor komende jaar is definitief. Alles nog even in de systemen invoeren, en klaar voor het komende jaar. Zo gaat het ieder jaar weer. In dit webinar laten we je zien dat anders kan. Hoe dat slimmer kan. Zonder dat je daar een raketgeleerde voor hoeft te zijn. We laten je zien:

  • Inkoop en verkoop historie analyseren met Microsoft Power BI
  • Toepassen van wiskundige modellen, AI en ML op deze rapportages
  • Toepassen van je kennis en ervaring toe op deze rapportages
  • Het resultaat automatisch opnemen in Microsoft Dynamics 365 Business Central

Voor een modern productie bedrijf is slimme forecasting dichterbij dan vaak wordt gedacht. De beschikbare software tools zijn in de aflopen jaren niet alleen slimmer, maar ook eenvoudiger geworden in gebruik.

In dit webinar nemen Pieter van Halder, Tommie Wouters en Charon Konings je mee langs de mogelijkheden en geven je tips om je bedrijf meteen te verbeteren.

 

16.00 16.05
Introductie
16.05 16.45
Praktijkvoorbeeld over het opzetten van een digitale Closed-Loop forecast
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE.
Charon Koning

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Tommie Wouters

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

YOU GAC
Growing Together