This is not password protected
DATUM
24/06/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Draagt forecasting al toe aan jouw bedrijfsresultaat? Wij geven praktische tips en voorbeelden hoe dit te bewerkstelligen is.

In Slim forecasten binnen jouw inkoop- en productievoorstellen gaan we in op:

  • De rol van forecasting binnen handels- en productieorganisaties;
  • Forecasting als middel dat direct bijdraagt aan het bedrijfsresultaat;
  • De samenhang tussen planning, inkoop en productie;

Dynamische forecasts maken
Bekijk hoe Power BI en andere tools je dynamische forecasts laten maken voor een langere periode én hoe je er tijdig mee kan bijsturen. Charon Konings, Tommie Wouters en Bas Tiggelman nemen je mee binnen deze speciale functionaliteit van Trade365 en Production365.

Maak dynamische forecasts en blijf voor op de concurrent

10.00 10.15
Waarom forecasting opnemen in jouw proces
10.15 10.45
Optimaal forecasten binnen jouw handel- of productie organisatie
10.45 11.00
Production365 Forecasting module
Schrijf je in voor het webinar
Bas Tiggelman

GAC Business Solutions

Bas vervult binnen GAC de rol Sales Manager Groothandel en is specialist met betrekking tot SAAS ERP. Door zijn jarenlange ervaring is Bas goede sparringpartner om bedrijfsprocessen aan te laten sluiten op de standaard processen van Business Central en Trade365. Zijn doelstelling is bedrijven digitaal te laten transformeren. Door zijn passie en bevlogenheid is er altijd een oplossing.

Tommie Wouters

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together