This is not password protected
DATUM
25/05/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Webinar: Optimaliseer magazijn processen

Als groothandel is het van cruciaal belang om grip te hebben op je voorraad. Daarmee zorg je ervoor dat klanten hun producten op tijd geleverd krijgen. Hoe pak je dat slim aan?

In dit webinar introduceren we het Microsoft Platform, met Dynamics 365 Business Central en het Power Platform. We gaan daarbij in op de Trade 365 module en laten zien waarom deze onmisbaar is voor onze groothandels klanten. We zoomen daarnaast specifiek in op magazijn processen. We laten zien hoe je als logistiek manager slimme inzichten tot je beschikking hebt om het magazijn optimaal in te delen.

10.00 10.10
Introductie Microsoft Platform en Trade365
10.10 10.35
Beheer logistieke processen met Trade365
10.35 11.00
Handige tools voor je magazijn medewerker
Schrijf je in voor het webinar
Bas Tiggelman

GAC Business Solutions

Bas vervult binnen GAC de rol Sales Manager Groothandel en is specialist met betrekking tot SAAS ERP. Door zijn jarenlange ervaring is Bas goede sparringpartner om bedrijfsprocessen aan te laten sluiten op de standaard processen van Business Central en Trade365. Zijn doelstelling is bedrijven digitaal te laten transformeren. Door zijn passie en bevlogenheid is er altijd een oplossing.

Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together