DATUM
25/03/2021
TIJD
16:00 - 16:45
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

De productieplanning is klaar. Het was een hele klus maar toch is het weer gelukt. Nu moet alleen de printer nog aan de slag. Productieorders afdrukken. Instructies afdrukken. Tekeningen afdrukken. Uren briefjes afdrukken. Alles in een mapje stoppen. Nietje erdoor. Klaar! En wat denk je? De planning wijzigt. Al het papier moet weer up-to-date gebracht worden. En nu komen de papieren terug van de werkvloer. De helft ontbreekt, is niet leesbaar en moet door iemand handmatig ingevoerd worden voor de nacalculatie. Heb jij hier genoeg van? Tegenwoordig zijn er handige tools beschikbaar om eenvoudig apps te maken, om deze processen te digitaliseren, automatiseren en versnellen.

Een aantal concrete voorbeelden die de revue zullen passeren:

  • Registreren van kwaliteitscontroles op producten
  • In- of uitgangscontroles
  • Tijd registratie voor productie orders
  • Product en/of prijsconfiguratie
  • Invoer van artikelen uit het CAD/PDM/PLM systeem
  • Serienummer registratie binnen het productie- of assemblage proces
  • Grijpvoorraden
  • Credit aanvragen

In dit webinar nemen Pieter van Halder, Tommie Wouters en Charon Konings je mee in de mogelijkheden. Benieuwd naar hoe je jouw productiebedrijf afscheid kan laten nemen van al die papieren processen? Schrijf je dan snel in voor het webinar.

16.00 16.05
Introductie
16.05 16.45
Praktijkvoorbeelden van Power Apps voor productiebedrijven
Schrijf je in voor het webinar
Charon Koning

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Tommie Wouters

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

YOU GAC
Growing Together