DATUM
2020-05-25
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Webinar: Optimaliseer magazijn processen

Als e-tailer kun je jouw business nog beter optimaliseren als jouw Back-End ERP systeem perfect gekoppeld is aan de webshop. Heb je nu veel handmatige administratie ofwel zit je te tikken in plaats van te klikken. Mis je het inzicht van jouw inkoopzendingen of heb je geen controle over jouw marges? GAC Business Solutions kan je hierbij helpen! Met standaard Back-End software van Microsoft en Trade365 ontzorgen wij jou, waardoor jij je volledige focus kan houden op je webshop.

Een aantal voordelen waar organisaties zoals 1,2,3 Autoparts en Mobiel.nl van profiteren:

  • Inzicht in je marges
  • Inzicht in levertijden
  • Proactief klanten informeren
  • De juiste rapportages om jouw bedrijf te laten groeien
  • Tijdwinst op handmatig werk
  • Foutreductie typwerk
  • Administratie onder controle

In dit webinar introduceren we Microsoft Dynamics Business Central Trade365 en het Power Platform. We gaan daarbij in op de BI mogelijkheden die dit platform biedt en zoomen daarbij specifiek in op de magazijnprocessen. Zo laten zien hoe je als logistiek manager slimme inzichten tot je beschikking hebt om het magazijn optimaal in te delen.

10.00 10.10
Introductie Microsoft Platform en Trade365
10.10 10.35
Beheer logistieke processen met Trade365
10.35 11.00
Handige tools voor je magazijn medewerker
Schrijf je in voor het webinar
SUSAN PIJNENBURG

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Bas Tiggelman

GAC Business Solutions

Bas vervult binnen GAC de rol Sales Manager Groothandel en is specialist met betrekking tot SAAS ERP. Door zijn jarenlange ervaring is Bas goede sparringpartner om bedrijfsprocessen aan te laten sluiten op de standaard processen van Business Central en Trade365. Zijn doelstelling is bedrijven digitaal te laten transformeren. Door zijn passie en bevlogenheid is er altijd een oplossing.

YOU GAC
Growing Together