This is not password protected
DATUM
03/11/2020
TIJD
15:30 - 16:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Groothandels hebben te maken met een enorme papierstroom: bestelformulieren, controlelijsten, ontvangstbevestigingen… Er komt geen einde aan. Vaak moet een proces wachten als handtekeningen ontbreken. En dan worden er met de hand nog opmerkingen op dit soort lijsten toegevoegd, maar zijn die notities voor de rest van de collega’s helder? Kortom, een administratieve rompslomp waar je niet direct grip op hebt.

In een uur tijd laten Susan en Charon zien hoe je procesbeheer overzichtelijk houdt en de kans op vertraging minimaliseert.

  • Werk volledig digitaal: efficiënter en minder foutgevoelig dan papier;
  • Krijg op eenvoudige wijze grip op de supply chain, actuele dossiers, RMA’s en meer;
  • Verwerk (deel)processen automatisch;
  • Houd toegang tot je gegevens, waar en wanneer je maar wilt;

Benieuwd hoe dit werkt? Meld je aan voor dit webinar.

We laten zien hoe je deelprocessen van klein tot groot kunt regelen met apps. Daarbij hebben we aandacht voor de praktijk, zoals magazijnscanning, kwaliteitscontrole, verkoopprognoses en nog veel meer.

Zakendoen zonder papieren rompslomp? Dat kan!

15.30 15.45
Introductie van Power Apps
15.45 16.30
Praktijkvoorbeelden voor het innoveren van processen: o.a. kwaliteitscontrole, inkooporders
Gemist? Laat je gegevens achter en we sturen je de opname toe.
Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together