This is not password protected
DATUM
03/11/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Hoeveel spreadsheets worden er in jouw organisatie nog gebruikt?

Binnen jouw productie bedrijf is een schat aan data beschikbaar. Die data komt uit verschillende bronnen: vanuit het ERP, je webshop, je leveranciers en zelfs vanuit je machines. Maar hoe kan je deze databronnen inzetten om hiermee je bedrijf te sturen?

Gebruikt jouw organisatie meerdere spreadsheets om tot een duidelijk beeld te komen van wat er speelt binnen de organisatie? Hoeveel tijd en inspanning kost het om fouten uit te sluiten en zeker te zijn van de juistheid van data?

Door gebruik te maken van slechts één analytics tool die je kan koppelen aan meerdere databronnen, sluit je fouten uit.

Hierdoor maak je snellere en betere keuzes en kan je aandacht naar afwijkingen in de cijfers. Production365 is dé oplossing voor een overzichtelijk gegevensbeheer en procesbeheer ineen. GAC heeft dit speciaal ontwikkeld voor productiebedrijven.

  • Werk volledig digitaal: efficiënter en minder foutgevoelig dan papier;
  • Krijg op eenvoudige wijze grip op de supply chain, actuele ERP-processen, RMA’s en meer;
  • Verwerk (deel)processen automatisch;
  • Houd toegang tot je gegevens, waar en wanneer je maar wilt;
  • Integreer e-commerce zonder gedoe;
  • Maak klantenservice toegankelijk;

In dit webinar laten we zien welke data beschikbaar is in jouw productie bedrijf en hoe je deze kan omvormen tot bruikbare gegevens.

10.00 10.15
De 5 belangrijkste KPI’s voor productiebedrijven inzichtelijk met Power BI
10.15 10.30
Inzicht in omzet- en margeontwikkeling
10.30 10.45
Leverbetrouwbaarheid
10.45 11.00
Grip op projecten en productiecapaciteit
Gemist? Laat je gegevens achter en we sturen je de opname toe.
Tommie Wouters

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together