DATUM
15/12/2020
TIJD
10:00 - 10:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Speciaal voor controllers werkzaam in de zakelijke dienstverlening laten wij de voordelen zien van een geïntegreerd systeem. Hoe voorkom je dat je allerlei handmatige aansluitingen moet maken voor debiteuren en OHW? Hoe zorg je ervoor dat je inzicht hebt per vestiging, business unit of team en dan ook nog over de verschillende juridische entiteiten heen? Ben je veel tijd kwijt met intercompany boekingen en afstemming van rekening-couranten? Wordt de abonnementenadministratie in Excel bijgehouden en is het elk jaar weer puzzelen om tot de juiste facturen te komen?

Schrijf je dan in voor dit webinar en laat je verrassen door de mogelijkheden van PSA365, een geïntegreerde oplossing  voor de zakelijke dienstverlening.

We laten je in een half uurtje zien:

  • hoe alle informatie vanuit de projectadministratie automatisch in de juiste administratie wordt verwerkt
  • hoe consolideren werkt
  • op welke manier je Power BI kunt inzetten voor managementinformatie
  • en meer…

Houd eenvoudig grip op de financiële processen

10.00 10.30
Hoe zorg je ervoor dat de jaarafsluiting een fluitje van een cent wordt?
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE.
MIGNON COENEN

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

ALEX FRIJTERS

GAC Business Solutions

Alex is binnen GAC het commerciële aanspreekpunt voor de organisatie die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond en ervaring vanuit de financiële sector weet hij wat er speelt. Hij denkt graag mee hoe processen middels digitalisatie beter ingericht kunnen worden om op die manier de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

YOU GAC
Growing Together