DATUM
27/10/2021
TIJD
16:00 - 16:45
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Wat is de invloed van verkeerde bestellingen op incourante voorraad binnen jouw bedrijf? Hoe bepaal je wanneer je gaat inkopen of wat je gaat produceren met welk aantal? En hoe breng je de kosten van je voorraad omlaag door slimmer in te kopen?

Je bent als organisatie afhankelijk van betrouwbare prognoses. Of het nu gaat om prognoses voor de klantzijde of voor demand planning binnen het productie- en inkoopplan: betrouwbaarheid is essentieel om goede beslissingen te kunnen nemen.

In dit webinar geven onze specialisten je een aantal handvatten om te komen tot de perfecte inkoop of productie forecast. Zij behandelen de meest voorkomende uitdagingen en laten je zien hoe forecasten direct bijdraagt aan het bedrijfsresultaat.

16.00 16.05
Introductie forecasting
16.05 16.25
Maak een onderbouwd inkoopplan met Trade365
16.25 16.45
Slim productie forecasts berekenen en verwerken met Production365
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Tommie Wouters

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

YOU GAC
Growing Together