0499 58 28 27 Support
DATUM
2020-06-05
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
GoToWebinar
Terug naar overzicht

Webinar: Hoe geef ik een marketing een tool om leads te verzamelen

Hoe kun je een marketeer voorzien van de juiste tools om zoveel mogelijk leads te verzamelen? Nieuwsbrieven via E-mail zijn nog steeds een krachtig middel om je doelgroep te bereiken. Maar hoe zorg je ervoor dat je de relaties gestructureerd hebt vastgelegd zodat je ze kunt bereiken met de juiste, persoonlijke boodschap? Met een boodschap die krachtig is, er visueel goed uitziet en opvalt in de inbox?

En hoe kun je de waardevolle informatie die wordt verzameld bij het openen van en klikken in de nieuwsbrief makkelijk delen met de collega’s van sales?

In dit webinar leggen we alles uit over de Spotler connector van GAC die beschikbaar is voor Dynamics 365 Sales. Daarnaast zal Tim Bout ook uitleggen wat Spotler voor je organisatie kan betekenen.

10.00 10.20
Dynamics 365 platform introductie
10.20 10.40
Dynamics 365 Sales door de ogen van een E-mail marketeer
10.40 11.00
E-mail automation met Spotler
Schrijf je in voor het webinar
Rob Kuijpers

GAC Business Solutions

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

YOU GAC

Growing Together