DATUM
2020-05-15
TIJD
13:00 - 14:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Webinar: Een webshop online vanaf 10 dagen

Steeds meer bedrijven vertrouwen niet meer slechts op hun reguliere verkoopkanalen. In deze tijden zijn met name verkoopkanalen interessant waar (fysiek) menselijk contact wordt beperkt. Maar hoe creëer je nu eenvoudig een extra digitaal verkoopkanaal?

In dit webinar laten Charon Konings en Mark Heesters zien hoe je snel een standaard webshop in de lucht krijgt. Binnen 10 dagen is een lean en mean webshop opgetuigd. Later optimaliseer je de zaken die belangrijk zijn voor jouw organisatie. Zo profiteer je snel van de extra mogelijkheden.

13.00 13.30
Power Demo - Als online klant op de Sana Commerce webshop
13.30 14.00
Power Demo - Hoe beheert de e-commerce manager de Sana Commerce webshop
Schrijf je in voor het webinar
Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Mark Heesters

GAC Business Solutions

Mark Heesters is binnen GAC E-Commerce consultant en helpt klanten de juiste keuzes te maken rondom E-Commerce. Met zijn enthousiasme en ruime ervaring in E-Commerce zal hij altijd de vraag achter de vraag blijven stellen om samen te groeien!

YOU GAC
Growing Together