This is not password protected
DATUM
20/01/2021
TIJD
16:00 - 16:45
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Werken met Cloud of SaaS als Engineer? Klinkt mooi, maar wat levert het op? En hoe werkt dat dan? Wij laten zien hoe engineers effectiever werken dankzij GAC Production365.

Dit webinar geeft je 5 concrete tips om je engineering proces te vereenvoudigen & te verrijken. Aan bod komen onder meer:

  • Automatische vertaling van ontwerp naar stuklijst en bewerkingsplan: Beheer van CAD-PDM-PLM-gebaseerde productontwerpen in Dynamics 365 Business Central;
  • Laagdrempelige toevoeging van Augmented Reality met Power Apps: Demonstreer productontwerpen live op locatie;

Voor een modern werkend productiebedrijf is het Microsoft Platform onmisbaar. Je beheert intern je gegevens effectief en maakt gelijktijdig jouw werk toegankelijker voor klanten.

In dit webinar nemen Pieter van Halder, Tommie Wouters en Charon Konings je mee naar de mogelijkheden van Production365 en geven ze je 5 tips om je bedrijf meteen te verbeteren. Het Microsoft Platform maakt effectief gegevensbeheer mogelijk en opent de (digitale) deur voor jouw klanten.

16.00 17.00
GAC Production365 | 5 Tips om je engineering proces te vereenvoudigen
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Tommie Wouters

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together