DATUM
2019-05-23
TIJD
09:30 - 16:00
LOCATIE
GAC Business Solutions
De Scheper 307, Oirschot

In onze digitale wereld volgen ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Maar welke ontwikkelingen zijn echt van belang voor je organisatie en op welk moment is het slim om te schakelen? We nodigen je graag uit om op donderdag 23 mei in Oirschot mee te praten over verschillende onderwerpen.

Werk je dagelijks met Microsoft Dynamics NAV? Dan is het interessant om je te verdiepen in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit is een alles-in-één oplossing die je helpt om je bedrijfsprocessen eenvoudiger te ondersteunen zodat je makkelijker verbinding maakt met je klanten en partners en je daarnaast helpt om sneller en slimmer beslissingen te nemen. “Maar wat betekent dit nu concreet?” is een vraag die we veel van onze klanten terug krijgen.

Niet alleen de naam van de software is veranderd, ook de licentiestructuur wordt anders aangeboden. Cloud en on premise gebruik wordt nader tot elkaar gebracht. Wat dit betekent voor uw organisatie laten we graag met een aantal praktijkvoorbeelden zien, er kleven namelijk een heleboel voordelen aan vast! Naast Business Central praten we je ook bij over onderwerpen zoals upgraden, slimmer verkopen via een webshop, en maatwerk (en de toekomst hiervan..)

We behandelen daarbij wat de mogelijkheden van deze toepassingen zijn voor uw versie en vergelijken deze met het vernieuwde Business Central zodat je zicht krijgt op waarom veranderen wel of niet interessant is. Bekijk hier het complete programma.

YOU GAC
Growing Together