This is not password protected
DATUM
02/06/2022
TIJD
09:30 - 10:15
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Hoe gaat jouw organisatie binnen het ERP systeem om met de engineeringsafdeling? Ben je in staat om te berekenen wat de daadwerkelijke kosten zijn op een opdracht? En hoe zorg je ervoor dat je binnen je ERP altijd met de juiste versies van tekeningen werkt?

Wanneer je engineering betrekt binnen in je ERP systeem, maak je het mogelijk om kosten toe te kennen aan het juiste project. Laat engineers tijdschrijven op projecten en bereken wat de daadwerkelijke kosten zijn van een opdracht. Door een naadloze integratie tussen je systemen worden alle versies en revisies op de juiste manier vastgelegd. Hiermee voorkom je niet alleen handmatig werk, je combineert de BOM en routing automatisch met de juiste versie binnen je ERP en verkleint daarmee de kans op fouten.

Op donderdag 2 juni laten Charon Konings en Jeroen Brocken zien hoe je engineering onderdeel maakt van het gehele bedrijfsproces. Schrijf je in voor het webinar en ervaar hoe jouw organisatie de engineeringsafdeling optimaal faciliteert.

16.00 10.15
Faciliteer de engineeringsafdeling, maak ruimte binnen je ERP processen
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
GAC Business Solutions

Charon Konings

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

GAC Business Solutions

Jeroen Brocken

Jeroen vervult de rol van Senior Account Manager. Vanuit deze rol adviseert hij bedrijven bij de realisatie van hun ambities en vertaalt hun strategie naar concrete ICT-trajecten.
Hierbij wordt geput uit het gehele portfolio van GAC, waarbij Microsoft Cloud oplossingen centraal staan

YOU GAC
Growing Together