DATUM
2020-05-19
TIJD
10:30 - 12:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Alvast aan de slag met de moderne cliënt van Business Central?

Business Central is de opvolger is van Dynamics NAV, dit is inmiddels voor veel gebruikers bekend. Maar wat zijn tijdens dagelijks gebruik de belangrijkste verschillen? Hoe anders werk je met Business Central ten opzichte van je huidige omgeving?

In anderhalf uur kennismaken met Business Central

Tijdens deze online kennismaking met Business Central op 19 mei, zoomen we in op een aantal herkenbare functionaliteiten. Denk hierbij aan werken met de webcliënt, powerapps en verschillende integraties met Business Central zoals Outlook. Hiermee ga je vervolgens na de kennismaking, zelf ook aan de slag. Na de sessie, ontvang je namelijk als deelnemer toegang tot de Dynamics 365 Business Central Bootcamp omgeving. Hierover later meer.

De kennismaking wordt georganiseerd via Microsoft Teams, deelnemen zonder Teams account is mogelijk.

Deelname is gratis, meld je snel aan.

10.30 12.00
Online Kennismaking - Business Central
Schrijf je in voor de online kennismaking met Business Central
Mignon Coenen

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together