GAC Business Solutions
 • Brandbox Slider 1900X680 Corphomebrandbox01

  Nieuwe mogelijkheden

  Upgrade Dynamics NAV 5.0 naar NAV 2013 R2

  Met Microsoft Dynamics NAV 5.0 heeft u ijzersterke bedrijfssoftware in huis. De interface is herkenbaar en volledig geïntegreerd met Microsoft Office en Outlook. Zeker voor de afdelingen sales en inkoop zijn krachtige nieuwe functies ontwikkeld en met Record Links is het eenvoudiger om informatie uit NAV te delen met collega’s. NAV 2013 R2 bouwt door op het succes van NAV 5.0 en voegt nieuwe technologie toe. De focus ligt op meer samenwerking, uitbreiding van de integratie met Offic en overal toegang tot uw informatie. Dynamics NAV 2013 R2 biedt klanten en leveranciers via sites toegang tot documenten, nieuws en andere informatie. U krijgt een integrale, nieuwe werkplek waarmee u binnen en buiten uw bedrijf samenwerkt. Dat geeft u nieuwe mogelijkheden en de beste middelen om daarop in te spelen. 

CB13 570X470 Sharepointteamwork

Samenwerken centraal

Integratie met Office 365 en SharePoint

NAV 2013 R2 laat u makkelijker samenwerken binnen uw bedrijf, met partners en met klanten dankzij interoperabiliteit met Microsoft Office 365 en SharePoint. Vanuit Office 365 heeft u direct toegang tot belangrijke gegevens en rapporten in NAV. U creëert lijsten en deelt deze met uw collega’s en desgewenst met uw klanten. Omdat onze software single sign on ondersteunt, kunt u na één keer inloggen alle bedrijfssoftware gebruiken. Met Lync Online wisselt u binnen uw organisatie snel berichten uit, neemt u tijdelijk het scherm van een collega over, vergadert u op afstand en geeft u online presentaties voor klanten. Zo tilt u samenwerken naar een hoger plan. Uw medewerkers overleggen digitaal en uw klanten benaderen via portalen veilig en eenvoudig hun gegevens. Met SharePoint haalt u gelijk ook de best mogelijke oplossing voor documentmanagement in huis.

Altijd en overal toegang

Gegevens veilig beschikbaar via de webclient

Uw medewerkers hebben overal en altijd toegang tot de bedrijfsgegevens nodig. Daarom biedt Dynamics NAV 2013 R2 een webclient die via internet eenvoudig en veilig toegang biedt. De webinterface van NAV 2013 R2 ligt in lijn met alle andere Microsoft producten waardoor uw medewerkers er direct hun weg in vinden. NAV 2013 R2 ondersteunt toegang met smartphones en tablets zonder dat er extra software nodig is. Alle handelingen die u onderweg met NAV wilt uitvoeren zijn mogelijk. Zo voert u met de webclient drilldowns op specifieke posten uit en genereert u rapportages aan de hand van filters. Samenwerken staat ook in de webclient voorop. Zo laat een gereedschap als de datepicker medewerkers eenvoudig overlegmomenten inplannen. Online werken met NAV 2013 R2 vraagt niet meer dan een internetverbinding en een webbrowser.

CB13 570X470 Verantwoord

Bedieningsgemak op maat

Apps voor Windows 8 en webbrowsers

Dynamics NAV 2013 R2 biedt mogelijkheden om zowel binnen de webbrowser als standalone taakgerichte apps te ontwikkelen. Apps zijn gespecialiseerde applicaties die eenvoudig toegang bieden tot veelgebruikte functies. GAC ontwikkelt eigen apps voor Windows 8 en voor binnen de browser. Daarmee wordt uw werk eenvoudiger. Of u nu vanaf een mobiele telefoon uren wilt invoeren, uw liquiditeitsverloop op de tablet wilt inzien of via de webbrowser uurstaten wilt controleren. GAC biedt apps die u werk uit handen nemen.

Bekijk onze apps en business optimizers

Rolgebaseerde interface

Wat u nodig heeft, staat vooraan

Waarom zou u meerdere keren door generieke schermen klikken om bij uw eigen taken te komen? NAV 2013 R2 werkt met een rolgebaseerde interface. Dat betekent dat iedere medewerker bedieningsschermen krijgt die afgestemd zijn op functie. De meest voorkomende taken liggen binnen handbereik en zijn gekoppeld aan relevante informatie. Naast inkomende offerteverzoeken staan vaste responsknoppen. Het liquiditeitsverloop biedt direct toegang tot achterliggende informatie. Wat nodig is voor een taak, bouwt u met de vernieuwde Page Designer in als onderdeel van de rolgebaseerde schermen. In combinatie met de krachtige zoekfuncties zijn uw medewerkers minder tijd en gaat de productiviteit omhoog.

CB13 570X470 Dvlhomemensen
CB13 570X470 Prodonzeaanpak

Uitgebreid financieel beheer

Meer zicht op cashflow en grootboek

De gereedschappen voor financieel beheer in NAV 2013 R2 geven zicht op uw huidige inkomsten- en uitgavepatronen en gebruiken die gegevens om verwachte trends te tonen. Aan de hand van openstaande bestellingen, receivables, payables en andere posten toont cashflow forecast uw verwachte cashflow voor de korte termijn. Plannen wordt makkelijker omdat flexibele weergave-opties verwachte gevolgen van beslissingen laten zien. Ook stroomlijnt Dynamics NAV 2013 R2 uw financieel beheer door gegevens van verschillende bankrekeningen centraal te beheren, vooruitbetalingen te registreren en online betalingen af te handelen. Verbeteringen aan de database maken het mogelijk om sneller inkoop- en verkooporders in het grootboek te boeken.

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Sharemanagement

En meer...

 • Workflows voor documentgoedkeuring
 • Integratie met Microsoft Dynamics CRM
 • Integratie met service-, warehouse- en assembly-management
 • Samengestelde producten en kits beheren
 • Voorraadniveaus over meerdere warehouses beheren
 • Query’s en ad-hoc rapportages vanuit Excel uitvoeren
 • Ondersteuning voor Jet Reports Express
 • Vooraf ingestelde gebruikersrechten
 • Interoperabiliteit met .NET framework
 • Automatisch cashmanagement
 • Cost Accounting
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Stap vandaag over op Microsoft Dynamics NAV 2013 R2

Met de nieuwste versie van Dynamics NAV ondersteunt u samenwerking binnen en buiten uw bedrijf, krijgt u de laatste beheergereedschappen om te sturen en verhoogt u de efficiëntie op de werkvloer. U werkt met betrouwbare bedrijfssoftware van softwaregigant Microsoft. Dat betekent dat u de laatste techniek in handen heeft. Kiezen voor GAC als implementatiepartner betekent dat u met een lokale partner samenwerkt. Wij kennen uw branche en staan voor u klaar. Wilt u meer weten over de overstap van NAV 5.0 naar Dynamics NAV 2013 R2? Neem direct contact op met uw accountmanager of gebruik onderstaand contactformulier.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons