GAC Business Solutions
 • Microsoft Dynamics NAV 2013

  Microsoft Dynamics NAV 2013 R2

  Ongekende toegang tot informatie

  Dynamics NAV 2013 R2 stroomlijnt het krachtige bedrijfssoftware platform van Microsoft. U werkt efficiënter dankzij uitgebreide ondersteuning voor het web, verbetering van de bekende krachtpunten van Dynamics en nieuw toegevoegde modules. Dynamics NAV 2013 R2 Biedt u ongekende toegang tot onder meer Business Intelligence en management-informatie, waar u maar bent en wanneer u maar wilt. 

Cb13vrijstaand 570X470 Laptoprechts Artikelbeschikbaarheid

Bespaar kostbare tijd

Rolgebaseerde schermen in Microsoft Dynamics NAV 2013

Breng alle relevante informatie voor een specifieke gebruiker sneller naar de voorgrond en bespaar kostbare tijd met de op rol gebaseerde interface. Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 breidt de op rol gebaseerde interface uit NAV 2009 verder uit. U krijgt nu nog sneller toegang tot veel gebruikte schermen en pagina’s. De verschillende rolcenters met daarin specifieke werkschermen geven netjes geordend en direct overzichtelijk toegang tot informatie.

Bekijk deze webcast met een uitgebreide demonstratie van Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 in actie.

Cb13vrijstaand 570X470 Debiteurenbeheer

Overal en altijd beschikbaar

Vernieuwde webclient en portalen

NAV 2013 R2 is altijd beschikbaar, waar u ook bent. De vernieuwde webclient biedt u via internet op alle apparaten veilig toegang. Gebruikers melden zich aan bij uw bedrijfssoftware en kunnen direct aan de slag in hun vertrouwde omgeving. Integreert u NAV 2013 R2 met SharePoint, dan krijgt u beschikking over de beste portaaloplossing op de markt. Laat uw medewerkers overal op volle efficiëntie werken en biedt uw klanten en partners veilig toegang tot uw bedrijfssoftware. 


Eenvoudiger in gebruik

Integratie met Office 365 en SharePoint

In NAV 2013 R2 is de integratie met Microsoft Office 365 en SharePoint doorgezet. Nieuwe koppelingen met OneNote maken het makkelijker om notities centraal bij te houden. De interface is gebaseerd zijn op de schermen in Microsoft Office. Die standaard schermen zorgen ervoor dat uw medewerkers de bedrijfssoftware makkelijk doorgronden. Rolgebaseerde schermen verhogen de efficiëntie door op gebruikers afgestemde informatie als eerste in beeld te brengen. 

Cashflow App 01

Kosten onder controle

Cashflow-prognoses en kostenberekening

Hou uw kosten onder controle met nieuwe functies in NAV 2013 R2. Maak de prestaties van uw bedrijf beter zichtbaar met de kostenberekeningsmodule. U stuurt uw budgetten aan op basis van werkelijke exploitatiekosten en verfijnt ze per afdeling, product of project. Hou in de gaten wat er op korte termijn in kas is met de ingebouwde cashflow-prognose. Deze module biedt alles wat u nodig heeft om onder meer contante ontvangsten en betalingen te bewaken en voorspellingen te doen over de cashflow binnen verschillende periodes.

Snel en eenvoudig rapportages wijzigen

Wijzig layout en inhoud met Report Builder

Verhoog uw inzicht in de bedrijfsvoering met nieuwe rapportagemogelijkheden. NAV 2013 R2 is uitgerust met de Report Builder waarmee u zonder Visual Studio rapportages kunt bewerken. Dit lichtgewicht gereedschap maakt het makkelijker om vanaf de pc of laptop wijzigingen door te voeren en vraagt minder van uw systeem. Verander eenvoudig de layout van een rapportage of voeg bedieningselementen toe. Voor het grotere werk gebruiken uw ontwikkelaars Visual Studio, voor kleine ingrepen biedt Report Builder in NAV 2013 R2 de perfecte oplossing.

Documentcentercb13vrijstaand 570X470 Optmonitorlinks007
Cb13vrijstaand 570X470 Corpdynamicsnav

Verbeter voorraadbeheer en planning

Grip op uw marges

Integreer uw complete voorraadketen binnen Dynamics NAV om zo overzicht te houden op verkoop, voorraadplanning en magazijnbeheer. In combinatie met de nieuwe planningsmodules verhoogt u de efficiëntie. NAV 2013 R2 geeft concrete suggesties voor die gekoppeld zijn aan het vernieuwde voorraadbeheer en gelijk ook de bestellingkosten in acht nemen. Daarmee verlaagt u uw totale kosten, verhoogt u uw overzicht op de voorraden en verbetert u uw marges.

image
image

Neem geïnformeerd beslissingen

Met Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 neemt u proactief en goed geïnformeerd beslissingen die rechtstreeks invloed hebben op uw productiviteit. U verbetert uw marges en houdt grip op de cashflow. Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 is uitermate gebruiksvriendelijk en compatibel met de technologie die u al gebruikt zoals Microsoft Office. Bij veranderingen en bedrijfsgroei, groeit de oplossing met u mee, waardoor u langdurig voordeel heeft van uw investering. 

94.000 organisaties gingen u voor
Al bijna 30 jaar levert Microsoft Dynamics NAV de mogelijkheden, prestaties en het gebruiksgemak waarmee meer dan 94.000 verschillende organisaties in meer dan 40 landen hun voordeel doen. Het biedt uitgebreide functionaliteit voor bedrijfsbeheer, inclusief verkoop, marketing, financiën, supply chain management, service management en meer. Dynamics NAV is snel in gebruik te nemen in eigen beheer of in de cloud en eenvoudig in gebruik. Dankzij de veelvoud aan mogelijkheden, uitbreidingen en koppelingen zijn er binnen het wereldwijde partnernetwerk vele krachtige oplossingen beschikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven in een groot aantal branches en functionele gebieden.

Met Microsoft Dynamics NAV 2013:

 • Verhoogt u uw productiviteit;
 • Genereert u eenvoudig visuele weergaven, tabellen en rapporten;
 • Maakt u bedrijfsprocessen transparant en efficiënt;
 • Maakt u eenvoudig analyses en rapportages;
 • Beschikt u over Customer Relationship Management;
 • Ondersteunt u uw E-business;
 • Beschikt u over doordacht financieel management;
 • Draagt u zorg voor Human Resource Management;
 • Heeft u beschikking over productiebeheer;
 • Maakt u projectmanagement beheersbaar;
 • Krijgt u zicht op uw supply chain management;

Microsoft Dynamics NAV 2013 legt het fundament waarop uw bedrijf kan groeien!

Meer over de functionaliteiten van Microsoft Dynamics NAV. 

CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Vragen over Microsoft Dynamics NAV 2013 R2?

De krachtige set standaardgereedschappen in combinatie met gespecialiseerde modules maakt van Microsoft Dynamics NAV een ijzersterke keuze voor bedrijven die software zoeken om mee te groeien. GAC combineert als partner ervaring binnen uw branche met een terdege kennis van de mogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV 2013 R2. Neem voor vragen over de mogelijkheden of het aanvragen van een demonstratie contact met ons op. Onze branche-experts staan voor u klaar.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons