GAC Business Solutions
 • Microsoft Dynamics NAV 2013

  Dynamics NAV 2009

  Op rol gebaseerde gebruikservaring

  In Microsoft Dynamics NAV 2009 staat de op rol gebaseerde gebruikservaring centraal. De gebruiker krijgt overzicht over zijn werk en kan veel sneller bij voor zijn taak relevante schermen. Deze herziening van de interface vormt is slechts één van de vele vernieuwingen in NAV 2009. Microsoft richt Dynamics op eenvoudige toegang tot informatie, organisatorische wendbaarheid en gestroomlijnde integratie van andere applicaties.

image
image

Volledig vernieuwde fundamenten

Met NAV 2009 heeft Microsoft de fundering van de bedrijfssoftware volledig vernieuwd. Dat maakt het solide platform klaar voor de toekomst. Specifiek de stroomlijning van integratie met applicaties van derden maakt het Dynamics platform zeer flexibel. Veranderingen in de markt of in uw branche zijn eenvoudig op te vangen met gespecialiseerde modules, zonder dat u uw totaaloplossing direct moet vervangen.

krachtige nieuwe functionaliteit
Microsoft Dynamics NAV 2009 bevat krachtige nieuwe functionaliteit. Waar bij andere software maatwerk nodig is, ondersteunt het direct out-of-the-box onder meer:

 • Rolgebaseerde schermen;
 • Vooruitbetaling en betaling in delen;
 • Vooraf ingestelde grafieken en KPI’s;
 • Documentgoedkeuring voor verkoop en inkoop;

De combinatie van krachtige standaardgereedschappen met gespecialiseerde modules van derden maakt Microsoft Dynamics NAV een ijzersterke keuze voor bedrijven die software zoeken om mee te groeien. GAC combineert als implementatiepartner kennis en ervaring van uw branche met een terdege kennis van de mogelijkheden die Microsoft Dynamics NAV 2009 biedt.

Rolgebaseerde software
Microsoft Dynamics NAV 2009 is standaard rolgebaseerd. Het bevat verschillende rolcenters met daarin de specifieke werkschermen voor de rollen binnen uw organisatie. Hierdoor heeft u altijd toegang tot relevante informatie. Netjes geordend en direct overzichtelijk.

 

Bekijk deze (Engelstalige) video met een uitgebreide demonstratie van Microsoft Dynamics NAV 2009 in actie.

Cb13vrijstaand 570X470 Monitorrechts Rolcentrum

Eén geïntegreerd systeem

Met een complete set aan functionaliteiten

Microsoft ontwikkelt het ERP-pakket Dynamics NAV 2009 in de breedte, met een complete set aan functionaliteiten in één geïntegreerd systeem. GAC zorgt voor de branchespecifieke inrichting voor zakelijke dienstverleners, zorginstanties, productie- en groothandelsbedrijven.

 • Verhoog uw productiviteit;
 • Genereer eenvoudig visuele weergaven, tabellen en rapporten;
 • Maak uw bedrijfsprocessen transparant en efficiënt;
 • Laat uw bedrijf groeien!
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Vragen over Microsoft Dynamics NAV 2009?

De krachtige set standaardgereedschappen in combinatie met gespecialiseerde modules maakt van Microsoft Dynamics NAV een ijzersterke keuze voor bedrijven die software zoeken om mee te groeien. GAC combineert als partner ervaring binnen uw branche met een terdege kennis van de mogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV 2009. Neem voor vragen over de mogelijkheden of het aanvragen van een demonstratie contact met ons op. Onze branche-experts staan voor u klaar.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons