GAC Business Solutions

E-mailmarketing

MailPlus biedt volop kansen voor groei

Het Nationaal E-mail Onderzoek van 2015 toont aan dat e-mail de grootste gangmaker is voor online aankopen. Het op de hoogte blijven van een merk of organisatie en het ontvangen van aanbiedingen zijn de meest belangrijke redenen om een nieuwsbrief van een bedrijf te ontvangen. Dit biedt dus kansen voor de hedendaagse ondernemer. Op het gebied van e-mailmarketing adviseert GAC haar klanten om MailPlus in te zetten. Wie is MailPlus? Waarom zetten onze klanten MailPlus in? En waarom kiest GAC ervoor om krachten met MailPlus te bundelen? We zetten het voor u op een rij.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvla
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacemailplus

Wie is MailPlus?

MailPlus is gestart in 2004 en is één van de meest gebruikte, professionele e-mail marketingapplicaties in Nederland voor het midden en topsegment (2700+ klanten). Het product is van Nederlandse bodem, wordt door een groot team van 40 toegewijde medewerkers ontwikkeld en door inmiddels 130+ service partners gedistribueerd. De filosofie achter MailPlus is dat het product compleet, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar moet zijn. MailPlus heeft het doel om online marketing voor elke organisatie mogelijk te maken.

De kracht van MailPlus

Waarom kiezen klanten voor MailPlus?

Als marketeer wilt u op een effectieve wijze marketingacties kunnen uitvoeren. Software die u hierbij ondersteunt dient in de basis simpel en betrouwbaar te zijn. Essentieeel is bovendien de integratie met systemen zoals uw ERP, CRM of webshop. MailPlus is er als geen ander in geslaagd om dit in de software te verwerken. Data uit Microsoft Dynamics NAV of CRM Online combineert u bijvoorbeeld eenvoudig met e-mailmarketing van MailPlus. MailPlus is zo ontwikkeld dat u direct meer leads of omzet kunt genereren, ongeacht of u in een B2C of B2B business opereert. Niet voor niets dat bedrijven als Ziggo, Tefal, en Intratuin kiezen voor deze daadkrachtige e-mailmarketing software.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvlf
Samenwerking GAC en MailPlus
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvlg

Waarom GAC krachten bundelt met MailPlus?

We ervaren bij onze klanten en in de markt een toenemende vraag naar e-mailmarketing. Uiteraard het liefst op een laagdrempelige en eenvoudige manier. Het is een weloverwogen, strategische keuze dat wij voor MailPlus als partner hebben gekozen. MailPlus blinkt uit op het gebied van e-mailmarketing. Niet voor niets dat MailPlus recent de eerste plek heeft veroverd in de Emerce top 100 in de categorie E-mailmarketing software. Door met hun kennis te delen en krachten te bundelen, zijn wij in staat samen met u te groeien. De combinatie van de juiste mensen op de juiste plaats is de basis voor succesvol samenwerken en vormt de basis van onze filosofie: Growing Together.

Naadloze integratie met uw CRM en ERP systeem

Een complete integratie voor nog meer power

Uw CRM en ERP systeem vormen een schat aan informatie. Informatie waardoor u een compleet beeld van uw klanten en prospects heeft. Op basis van segmenten kunt u een meer relevante boodschap sturen naar uw doelgroep. De combinatie van waardevolle data uit uw CRM en ERP met professionele e-mailmarketing, kunnen u een voorsprong geven op uw concurrenten. U weet wat er speelt en stemt de boodschap hier op af. Voor een complete integratie heeft GAC standaard koppelingen ontwikkeld. U integreert Microsoft Dynamics NAV en CRM Online eenvoudig met MailPlus. De integratie tussen de systemen zorgt er onder meer voor dat het importeren en exporteren van informatie in Excel sheets tot de verleden tijd behoort. Dat is effectief uw doelgroep bereiken.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvlh
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvle

Automatische campagnes

Eén systeem: meer doen met minder

De integratie tussen Microsoft producten en MailPlus maakt het mogelijk automatische campagnes in te richten. Concreet betekent dit dat u eenmalig e-mailberichten inricht in MailPlus, welke u met één druk op de knop kunt versturen vanuit Microsoft Dynamics NAV of CRM Online. Denk aan een welkomsttraject voor nieuwe klanten, het versturen van een e-mail met documentatie of een automatische customer lifecycle campagne. Met één keer inloggen stuurt u gemakkelijk de juiste boodschap naar een gewenst contactpersoon.

Een demonstratie van de kracht van MailPlus geïntegreerd met Microsoft producten?
cb contact mailplus-invertedleft

Ontdek het nu zelf!

Benieuwd naar de mogelijkheden van e-mailmarketing in uw situatie? Of u nu actief bent in een B2C of B2B business, wij zijn benieuwd naar uw uitdagingen. Neem vandaag nog contact op met een van onze marketingspecialisten, of vraag een gratis demonstratie aan. We sparren graag met u!

Xavier Dusee | GAC Marketing Solutions

"Stop Interrupting, Start Engaging!"

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Plan een demonstratie

Chat met ons