GAC Business Solutions

Doelgericht samenwerken

Verlaag de werkdruk met Microsoft SharePoint

Modern zakendoen vraagt om duidelijk vastgelegde aansprakelijkheid, overzicht over gegevens en mogelijkheden om altijd en overal samen te werken. GAC biedt een op SharePoint gebaseerde online werkplek die u toegang geeft tot alle gegevens in Microsoft Dynamics NAV en in uw organisatie. Hiermee haalt u onduidelijkheid weg en legt u de focus op uw projecten, klanten en artikelen. Samenwerken op basis van heldere gegevens haalt de werkdruk omlaag en geeft ruimte voor zaken die echt de aandacht verdienen.

Cb13vrijstaand 570X470 Surfacelumiasamendoel (2)
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacerechtsgac

Stel uw ideale werkplek samen

Iedere organisatie werkt op zijn eigen manier. Wij passen uw online werkplek in SharePoint aan uw manier van werken aan via een workshop. Kies zelf de beste samenstelling voor uw organisatie zoals:

 • Afspraken en notities;
 • Acties en planning;
 • Documenten en bestanden;
 • Dynamics NAV gegevens (facturen, orders, salarisspecificaties);
 • Grafieken en indicatoren;
 • Nieuws en chat;
 • Uitnodigen van externen.

U kiest de componenten die u nodig heeft en wij zorgen voor een perfecte integratie binnen uw bedrijfssoftware.

Aansprakelijkheid helder vastgelegd

Het zakelijk klimaat is verhard en dat vraagt om heldere vastlegging van afspraken en aansprakelijkheid. Met SharePoint bewaart u eenvoudig de notulen van overleggen, geschiedenis van telefoongesprekken en relevante informatie zoals certificatie, productdocumentatie en bills of lading. Alle gegevens worden overzichtelijk gekoppeld aan projecten. Uw ketenpartners kunnen binnen een veilige omgeving documentatie inzien. Uw medewerkers weten wat de afspraken zijn en kunnen afwijkingen opslaan. U heeft altijd beschikking over de huidige status van projecten, kunt de voorgeschiedenis bekijken en op basis van feiten beslissingen nemen. 

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurface365
Apotex Large 2

Plaats- en tijdonafhankelijk samenwerken

Zeker bij samenwerking met partners binnen de keten, bent u niet altijd allemaal op dezelfde plaats of in dezelfde tijdzone actief. Door een eigen teamwerkplek in te richten binnen SharePoint kan iedereen meewerken aan een project ongeacht de locatie en op de tijd die het beste uitkomt. Ook voor thuiswerkers, flexwerkers en mobiele collega’s bieden teamsites een uitkomst. Omdat SharePoint zorgt voor goed doordacht versiebeheer, werken teamleden altijd met de juiste gegevens. Geïntegreerde mogelijkheden zorgen dat u eenvoudig overleg kunt plannen. Omdat documenten altijd up-to-date zijn, werkt het hele team met één waarheid

Blijf uw gegevens de baas

SharePoint biedt geavanceerd documentmanagement. U slaat projectdocumentatie en voortgang op en koppelt dat aan klantinformatie. Bestanden, notities en afspraken zijn eenvoudig terug te halen en worden door het opslagsysteem in context geplaatst. Ook mail wordt binnen deze context opgeslagen. Dat voorkomt dat bestanden ‘in de mail zweven’. Alle informatie is direct in te zien vanuit één omgeving. Binnen SharePoint slaat u niet alleen artikelspecificaties op maar koppelt daar gelijk zaken als marketingmateriaal en documentatie aan. Dankzij fijnmazig in te stellen beveiliging kunt u met een gerust hart ook gevoelige informatie zoals medewerkersdossiers en klantgegevens in SharePoint bewaren. 

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacelinksforinn3
Cb13vrijstaand 570X470 Lumiabroekzakscra

Voordelen van samenwerken met SharePoint

 • U bent minder tijd kwijt met zoeken;
 • Uw projecten zijn beter geborgd;
 • U informeert ketenpartners op professionele wijze;
 • SharePoint biedt 24/7 toegang, waar u maar bent;
 • U werkt altijd met de meeste recente versie van gegevens;
 • Binnen SharePoint geldt één waarheid voor alle betrokkenen;
 • Het voorkomt zwevende bestanden via mail;
 • U verlaagt uw licentiekosten.
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Focus op samenwerking met SharePoint

Door slimme inzet van SharePoint helpt GAC u focussen op samenwerking. Via templates richten wij voor u de ideale online werkomgeving in. Dat helpt u overzicht te houden op documentstromen, geeft betrokkenen altijd toegang tot gegevens en legt aansprakelijkheid duidelijk vast. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van samenwerken via SharePoint? Neem dan contact met ons op.

Webinar of meer informatie? Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Start mijn gratis 2 maanden op proef!

Chat met ons